Gerçek Yüzü Ortaya Çıktı

YAŞAM 01.12.2021 - 12:28, Güncelleme: 28.11.2023 - 11:42
 

Gerçek Yüzü Ortaya Çıktı

Sosyal meya üzerinden paylaştığı video ile on binlerce beğeni alan Yasin Köse'nin hayvanları istismar ederek bu yolla gelir elde ettiği ileri sürüldü.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada ve çok sayıda basın yayın organında yayınlanan görüntülerde Ortaköy İlçesi'nde bulunan Yasin Köse'nin Kırşehir-Ortaköy yolu üzerinde aracın çarptığı yaralı yavru köpeği ve annesinin yakarışlarını görmesi ile aracı ile geçerken orada durduğu ve yaralı yavruyu alarak Kırşehir'e veterinere daha sonra ise Adana'ya götürdüğü ileri sürülmüştü.   GERÇEK FARKLI ÇIKTI Birçok sosyal medya kullanıcısı söz konusu görüntüleri binlerce kez beğenip paylaşırken bazı hayvanseverler ise Yasin Köse ile ilgili çok sayıda iddia ortaya çıktı.Söz konusu yavru ve annesinin Yasin Köse'ye ait hayvan barınağında kaldığını belirten hayvanseverler, Köse'nin daha önce yaptığı gibi yurt dışından ve yurt içinden çok sayıda vatandaştan bağış almak için böyle bir tezgah kurguladığını ileri sürdüler.   ÇOK SAYIDA BAĞIŞ TOPLAMIŞ Yasin Köse'nin daha önce Ortaköy'de bir hayvan barınağı yaptığını ve buraya topladığı hayvanlar için çok sayıda döviz ve TL olamk üzere bağış topladığını ancak bu bağışların hayvanların bakımı için değil Yasin Köse'nin cebine gittiğini iddia eden hayvanseverler, barınakta bulunan çok sayıda köpeğin bakımsızlıktan öldüğünü ve bu tespit edildiğinde ise hayvan barınağının Ortaköy Kaymakamlığı tarafından kapatıldığını belirttiler.   BAĞIŞ TOPLAMAK İÇİN ADANA YALANI UYDURDU Yasin Köse'nin hayvanları istismar ederek tekrar bağış toplamak için hayvanları istismar ettiklerini belirten hayvanseverler, hiçbir hayvanseverin elinde kamera kendisini çekerek reklam yapmayacağını ve Yasin Köse'nin tekrar bğaış toplamak için olayı basına taşıdığını ileri sürdüler.Söz konusu yavrunun tedavi için Adana'ya götürelemeyeceğini belirten hayvanseverler, Adana yalanının da bağış almak için uydurulduğunu ileri sürdüler.   YASİN KÖSE'YE AİT OLDUĞU İLERİ SÜRÜLEN VE KAPATILAN HAYVAN BARINAĞI     YASİN KÖSE'NİN ''TEZGAH'' OLDUĞU İLERİ SÜRÜLEN VİDEOSU VE BİNLERCE PAYLAŞIM ALAN VİDEOSU   YASİN KÖSE'NİN KAPATILAN BARINAĞINDA ÖLÜ BULUNAN YAVRU KÖPEKLER          
Sosyal meya üzerinden paylaştığı video ile on binlerce beğeni alan Yasin Köse'nin hayvanları istismar ederek bu yolla gelir elde ettiği ileri sürüldü.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada ve çok sayıda basın yayın organında yayınlanan görüntülerde Ortaköy İlçesi'nde bulunan Yasin Köse'nin Kırşehir-Ortaköy yolu üzerinde aracın çarptığı yaralı yavru köpeği ve annesinin yakarışlarını görmesi ile aracı ile geçerken orada durduğu ve yaralı yavruyu alarak Kırşehir'e veterinere daha sonra ise Adana'ya götürdüğü ileri sürülmüştü.

 

GERÇEK FARKLI ÇIKTI

Birçok sosyal medya kullanıcısı söz konusu görüntüleri binlerce kez beğenip paylaşırken bazı hayvanseverler ise Yasin Köse ile ilgili çok sayıda iddia ortaya çıktı.Söz konusu yavru ve annesinin Yasin Köse'ye ait hayvan barınağında kaldığını belirten hayvanseverler, Köse'nin daha önce yaptığı gibi yurt dışından ve yurt içinden çok sayıda vatandaştan bağış almak için böyle bir tezgah kurguladığını ileri sürdüler.

 

ÇOK SAYIDA BAĞIŞ TOPLAMIŞ

Yasin Köse'nin daha önce Ortaköy'de bir hayvan barınağı yaptığını ve buraya topladığı hayvanlar için çok sayıda döviz ve TL olamk üzere bağış topladığını ancak bu bağışların hayvanların bakımı için değil Yasin Köse'nin cebine gittiğini iddia eden hayvanseverler, barınakta bulunan çok sayıda köpeğin bakımsızlıktan öldüğünü ve bu tespit edildiğinde ise hayvan barınağının Ortaköy Kaymakamlığı tarafından kapatıldığını belirttiler.

 

BAĞIŞ TOPLAMAK İÇİN ADANA YALANI UYDURDU

Yasin Köse'nin hayvanları istismar ederek tekrar bağış toplamak için hayvanları istismar ettiklerini belirten hayvanseverler, hiçbir hayvanseverin elinde kamera kendisini çekerek reklam yapmayacağını ve Yasin Köse'nin tekrar bğaış toplamak için olayı basına taşıdığını ileri sürdüler.Söz konusu yavrunun tedavi için Adana'ya götürelemeyeceğini belirten hayvanseverler, Adana yalanının da bağış almak için uydurulduğunu ileri sürdüler.

 

YASİN KÖSE'YE AİT OLDUĞU İLERİ SÜRÜLEN VE KAPATILAN HAYVAN BARINAĞI

 

 

YASİN KÖSE'NİN ''TEZGAH'' OLDUĞU İLERİ SÜRÜLEN VİDEOSU VE BİNLERCE PAYLAŞIM ALAN VİDEOSU

 

YASİN KÖSE'NİN KAPATILAN BARINAĞINDA ÖLÜ BULUNAN YAVRU KÖPEKLER

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.