Gençlerden Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'e Ziyaret

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2016 - 09:54, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Gençlerden Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'e Ziyaret

Şehirler ve Kültür Yörelerimiz projesi kapsamında Gençlik Merkezi üyeleri ve gönüllü Gençler ile  Şehit Astsubay Ömer HALİSDEMİR'in Niğde de bulunan kabri ziyaret edildi. 15 Temmuz gecesi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbeci askerlerine karşı Özel Kuvvetler Komutanlığını bırakmayarak Aslanlar gibi savunan ve baş hain Semih Terziyi anlından vurarak öldüren daha sonra darbeci askerler tarafından Şehit edilen, o karanlık  gecede kahramanlık örneği sergileyen Şehit Astsubay Ömer HALİSDEMİR'in Niğde'nin Çukurkuyu beldesinde bulunan kabri ziyaret edildi. Ziyarette gençlerimiz 15 Temmuz gecesi Kahramanca Şehit düşen Ömer HALİSDEMİR ve vatan savunmasında Şehit olan Askerlerimiz için Kuranı Kerim ve dualar okundu.
Şehirler ve Kültür Yörelerimiz projesi kapsamında Gençlik Merkezi üyeleri ve gönüllü Gençler ile  Şehit Astsubay Ömer HALİSDEMİR'in Niğde de bulunan kabri ziyaret edildi.

15 Temmuz gecesi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbeci askerlerine karşı Özel Kuvvetler Komutanlığını bırakmayarak Aslanlar gibi savunan ve baş hain Semih Terziyi anlından vurarak öldüren daha sonra darbeci askerler tarafından Şehit edilen, o karanlık  gecede kahramanlık örneği sergileyen Şehit Astsubay Ömer HALİSDEMİR'in Niğde'nin Çukurkuyu beldesinde bulunan kabri ziyaret edildi.

Ziyarette gençlerimiz 15 Temmuz gecesi Kahramanca Şehit düşen Ömer HALİSDEMİR ve vatan savunmasında Şehit olan Askerlerimiz için Kuranı Kerim ve dualar okundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.