Gençlerbirliği-Kırşehir Belediyespor Maçı A Spor'dan Canlı Yayınlanacak

SPOR 23.11.2020 - 21:26, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Gençlerbirliği-Kırşehir Belediyespor Maçı A Spor'dan Canlı Yayınlanacak

Salı günü Ziraat Kupası 4. tur maçında karşılaşacak olan Gençlerbirliği-Kırşehir Belediyespor maçı A Spor'dan canlı yayınlanacak.

Ziraat Kupası 3ç tur maçında evinde Yozgatspor'u yenerek eleyen Kırşehir Belediyespor 24 Kasım Salım günü Saat 13:00'de Süper lig ekiplerinden Gençlerbirliği'ne konuk olacak.Ankara ve Kırşehir ekiplerini bir araya getirecek maç A Spor'dan naklen canlı yayınlanacak.Kırşehir Belediyespor son haftalarda puan kayıplarını Gençlerbirliği'ni eleyerek telafi etmek isterken başkent temsilcisi de SÜper Lig'den karşı karşıya geldiği Fenerbahçe'ye karşı 5-1'lik skor ile aldığı yenilgiyi telafi etmeye çalışacak.   4. TURDAN SONRA 5. TUR SONRA SON 16    Kırşehir Belediyespor 4. turda karşılaşacağı Gençlerbirliği'ni elemesi durumunda 5. turdaki rakibi ile karşılaşacak.Bu elemeyi de geçmesi durumunda Kırşehir Belediyespor son 16 turuna kalacak.
Salı günü Ziraat Kupası 4. tur maçında karşılaşacak olan Gençlerbirliği-Kırşehir Belediyespor maçı A Spor'dan canlı yayınlanacak.

Ziraat Kupası 3ç tur maçında evinde Yozgatspor'u yenerek eleyen Kırşehir Belediyespor 24 Kasım Salım günü Saat 13:00'de Süper lig ekiplerinden Gençlerbirliği'ne konuk olacak.Ankara ve Kırşehir ekiplerini bir araya getirecek maç A Spor'dan naklen canlı yayınlanacak.Kırşehir Belediyespor son haftalarda puan kayıplarını Gençlerbirliği'ni eleyerek telafi etmek isterken başkent temsilcisi de SÜper Lig'den karşı karşıya geldiği Fenerbahçe'ye karşı 5-1'lik skor ile aldığı yenilgiyi telafi etmeye çalışacak.

 

4. TURDAN SONRA 5. TUR SONRA SON 16 

 

Kırşehir Belediyespor 4. turda karşılaşacağı Gençlerbirliği'ni elemesi durumunda 5. turdaki rakibi ile karşılaşacak.Bu elemeyi de geçmesi durumunda Kırşehir Belediyespor son 16 turuna kalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.