Genç Çifti Vahşice Öldüren Zanlılar Adliyeye Sevk Edildi

ASAYİŞ 03.01.2021 - 14:14, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Genç Çifti Vahşice Öldüren Zanlılar Adliyeye Sevk Edildi

Kırşehir'de öldürülerek dağlık arazide gömülen 2 gencin cinayetiyle ilgili 8 kişi adliyeye sevk edildi.

Bayramözü köyünde Osman Çelik ve Vildan İnce'nin vahşice öldürüldükten sonra dağbaşı mevkisinde çukura gömülmesi ile ilgili yakalanan Vildan İnce'nin ailesinden 8 kişi jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.''Paşa'' kod adlı koca ise her yerde aranıyor.     Adliyeye götürülürken yüzlerini saklama gereği duymayan Şüpheliler, adliye girişinde kendilerini görüntüleyen gazetecilere 'İyi çekin' diye seslendi.   OLAY NASIL OLDU ? Yıllar önce Diyarbakır'daki kan davası nedeniyle devlet tarafından korumaya alınarak Kaman'a bağlı Bayramözü Köyüne yerleştirilen aileden Vildan İnce (23) amcasının oğlu ile evlendirildi ancak 1.5 ay önce Osman Çelik'e (24) kaçarak birlikte yaşamaya başladı.     Kızlarını ve Osman Çelik'i barışmak için köye çağıran aile genç çifti öldürerek dağlık araziye gömdü.Osman Çelik'in ailesi ise oğullarından haber alamayınca durumu polise bildirdi ve gerçek ortaya çıktı.     Suçu kabul eden aile bireyleri cinayeti itiraf etti ve vahşice öldürülerek çukura gömülen gençlerin cesetlerine ulaşıldı. Foto : Yeşil Kaman Tv
Kırşehir'de öldürülerek dağlık arazide gömülen 2 gencin cinayetiyle ilgili 8 kişi adliyeye sevk edildi.

Bayramözü köyünde Osman Çelik ve Vildan İnce'nin vahşice öldürüldükten sonra dağbaşı mevkisinde çukura gömülmesi ile ilgili yakalanan Vildan İnce'nin ailesinden 8 kişi jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.''Paşa'' kod adlı koca ise her yerde aranıyor.

 

 

Adliyeye götürülürken yüzlerini saklama gereği duymayan Şüpheliler, adliye girişinde kendilerini görüntüleyen gazetecilere 'İyi çekin' diye seslendi.

 

OLAY NASIL OLDU ?

Yıllar önce Diyarbakır'daki kan davası nedeniyle devlet tarafından korumaya alınarak Kaman'a bağlı Bayramözü Köyüne yerleştirilen aileden Vildan İnce (23) amcasının oğlu ile evlendirildi ancak 1.5 ay önce Osman Çelik'e (24) kaçarak birlikte yaşamaya başladı.

 

 

Kızlarını ve Osman Çelik'i barışmak için köye çağıran aile genç çifti öldürerek dağlık araziye gömdü.Osman Çelik'in ailesi ise oğullarından haber alamayınca durumu polise bildirdi ve gerçek ortaya çıktı.

 

 

Suçu kabul eden aile bireyleri cinayeti itiraf etti ve vahşice öldürülerek çukura gömülen gençlerin cesetlerine ulaşıldı.

Foto : Yeşil Kaman Tv

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.