Genç Adamın Şüpheli Ölümü

ASAYİŞ 25.10.2020 - 15:40, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Genç Adamın Şüpheli Ölümü

Kırşehir'de balık tutmak için 2 arkadaşıyla birlikte baraj gölüe giden Boral Yoldemir boğularak yaşamını yitirdi.

Olay Akpınar'a bağlı Karaova Baraj Gölünde meydana geldi.2 arkadaşıyla birlikte Ankara'dan balık tutmak için Karaova Baraj Gölüne gelen 45 yaşındaki Bora Yoldemir kamp kurdukları baraj gölü kenarında sabahladılar.     Arkadaşlarının ifadesine göre sabah uyandıklarında Boydemir'i yanlarında göremediler ve durumu Jandarma ve UMKE ekiplerine bildirdiler.     Olay yerine gelen ekipler barajda yaptıkları aramada , Bora Yoldemir'in cansız bedenine ulaştılar.Talihsiz adamına cansız bedeni otopsi için adli tıp morguna kaldırılırken , Savcılık olayın kaza mı yoksa cinayet mi olup olmadığı ile ilgili soruşturma başlattı.  
Kırşehir'de balık tutmak için 2 arkadaşıyla birlikte baraj gölüe giden Boral Yoldemir boğularak yaşamını yitirdi.

Olay Akpınar'a bağlı Karaova Baraj Gölünde meydana geldi.2 arkadaşıyla birlikte Ankara'dan balık tutmak için Karaova Baraj Gölüne gelen 45 yaşındaki Bora Yoldemir kamp kurdukları baraj gölü kenarında sabahladılar.

 

 

Arkadaşlarının ifadesine göre sabah uyandıklarında Boydemir'i yanlarında göremediler ve durumu Jandarma ve UMKE ekiplerine bildirdiler.

 

 

Olay yerine gelen ekipler barajda yaptıkları aramada , Bora Yoldemir'in cansız bedenine ulaştılar.Talihsiz adamına cansız bedeni otopsi için adli tıp morguna kaldırılırken , Savcılık olayın kaza mı yoksa cinayet mi olup olmadığı ile ilgili soruşturma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.