Gelecekten Gelen Ürünleri Satıyorlar

YAŞAM 07.09.2022 - 22:10, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Gelecekten Gelen Ürünleri Satıyorlar

Tarım ve kredi kooperatifine ait markette üretim tarihi 15 Eylül olan ürün satışı yapıldığı belirlendi.

Kırşehir'de Tarım ve Kredi Kooperatifine ait marketten alışveriş yapan bir vatandaş ''çok tahıllı pirinç patlağı'' ürününü incelemeye başladı.Tarım ve kredi kooperatifi markasını taşıyan ürünün üzerindeki son kullanma tarihini inceleyen vatandaş , ürünün üretim tarihinin 15 Eylül 2022 olduğunu farketti.Ürün üzerine 8 gün sonrası için üretim tarihini gören vatandaş büyük şaşkınlık yaşadı.   GELECEKTEN GELEN ÜRÜNLER SATILIYOR Markette gelecekten gelen ürünler satıldığını belirten vatandaş, '' Ürünün ambalıjına bakıldığında çok tahıllı pirinç patlağı ürününün gelecek hafta perşembe günü üretildiği anlaşılıyor. 15 Eylül 2022 üretim tarihi ibareli bu ürüne ve bunu satan markete şimdi kim nasıl güvenecek?'' ifadelerini kullandı.  
Tarım ve kredi kooperatifine ait markette üretim tarihi 15 Eylül olan ürün satışı yapıldığı belirlendi.

Kırşehir'de Tarım ve Kredi Kooperatifine ait marketten alışveriş yapan bir vatandaş ''çok tahıllı pirinç patlağı'' ürününü incelemeye başladı.Tarım ve kredi kooperatifi markasını taşıyan ürünün üzerindeki son kullanma tarihini inceleyen vatandaş , ürünün üretim tarihinin 15 Eylül 2022 olduğunu farketti.Ürün üzerine 8 gün sonrası için üretim tarihini gören vatandaş büyük şaşkınlık yaşadı.

 

GELECEKTEN GELEN ÜRÜNLER SATILIYOR

Markette gelecekten gelen ürünler satıldığını belirten vatandaş, '' Ürünün ambalıjına bakıldığında çok tahıllı pirinç patlağı ürününün gelecek hafta perşembe günü üretildiği anlaşılıyor. 15 Eylül 2022 üretim tarihi ibareli bu ürüne ve bunu satan markete şimdi kim nasıl güvenecek?'' ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.