Geldi Bakan Gitti Bakan Gel Biraz da Sen Oyalan

GÜNDEM 11.09.2022 - 13:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Geldi Bakan Gitti Bakan Gel Biraz da Sen Oyalan

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 2 gün önce Aksaray'ı ziyaret ederek 500 Milyon TL'lik 24 eser müjdesi verdi. Aksaray’da önemli bir gün olduğunu vurgulayarak şehir için önemli yatırımların hayata gerçekleştirileceğini belirten Bakan Kurum, ‘’Bugün Aksaray’ımızda toplam yatırım değeri 500 milyon lira olan 24 eserimizi vatandaşlarımıza sunuyor olacağız. Eserlerimiz; Eskil'de, Gülağaç'ta, Ihlara'da, Akören'de, Sağlık'ta, Demirci'de, Sarıyahşi'de, Bağlıkaya'da, Helvadere'de, Ortaköy'de, Gülpınar'da sadece merkezde değil, tüm ilçelerinde olacak. 24 eserimizin içinde sosyal konutlarımız, millet bahçelerimiz, belediyelerimizin, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderecek altyapı ve üst yapı çalışmalarımız bulunuyor.’’ dedi.   Sayın Bakanların bu tür ziyaretlerinde hemen hemen hep aynı manzara var. Özellikle Kırşehir çevresindeki illerde sürekli olarak müjde ve proje açıklıyorlar.Sürekli olarak açılış gerçekleştirip nazire yapar gibiler.   Kırşehir'e geldiklerinde ise gerçekleştirdikleri faaliyetler; Valilik ziyareti,AK Parti İl Başkanlığı ziyareti  gibi Kırşehir'e herhangi bir somut eser sunmayan ve sorunlara çözüm üretmeyen etkinliklerle sınırlı kalıyor.   Bu tür Bakan ziyaretlerinde ise onları karşılayan ve ağırlayan muhatapların tavrına ne demeli ; herşeyden memnun, hazır ola dizllmiş, talepkar olmayan ve sadece protokol ve prosedürü işleyen bir görüntü çiziyorlar.   Bakanlar da Kırşehir'de kendilerini karşılayan siyasilerden bir hayli memnun olmalılar.   Çay, kek , kurabiye yedikten sonra birkaç talep dinleyip Ankara'nın yolunu tutuyorlar.   Ortada yarım kalmış hükümet konağı, söz verildiği halde Kırşehir'in teğet geçildiği hızlı tren hattı, bir türlü yapımına başlanmayan çevre yolu projesi, yapımına henüz başlanamamış Tuzköy Havalimanı Yolu, müjdelerle duyurulan ama hala ses seda çıkmayan yeni hastane binası gibi çok sayıda bekleyen proje varken; ne bunlarla ilgili bir açıklama ne de bilgilendirme duyabiliyoruz.   Ama çevre illere gittiklerinde kendilerini terleten muhataplar buldukları gibi pek çok proje müjdesi vererek tamamlanan projelerin açılışını gerçekleştiriyorlar.   Sanki Türkiye'de sadece Kırşehir CHP'yi tercih etmiş gibi diğer illerin siyasi tercihlerini göz ardı edercesine Kırşehir'i ''Şamar Oğlanı'' ilanı edip; her türlü hak ve talebinden mahrum bırakıyorlar.   Bu tam olarak Demokrat Parti kafası !   Hala Adnan Menderes'in ''Kırşehir'i Cezalandırma Politikasını'' uygulamaya devam ediyorlar.   Ne de olsa kendilerini Demokrat Parti ve Adnan Menderes'in selefi olarak görüyorlar.   Garip Kırşehir , Öksüz Kırşehir...   Ömer Duran              

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 2 gün önce Aksaray'ı ziyaret ederek 500 Milyon TL'lik 24 eser müjdesi verdi.

Aksaray’da önemli bir gün olduğunu vurgulayarak şehir için önemli yatırımların hayata gerçekleştirileceğini belirten Bakan Kurum, ‘’Bugün Aksaray’ımızda toplam yatırım değeri 500 milyon lira olan 24 eserimizi vatandaşlarımıza sunuyor olacağız. Eserlerimiz; Eskil'de, Gülağaç'ta, Ihlara'da, Akören'de, Sağlık'ta, Demirci'de, Sarıyahşi'de, Bağlıkaya'da, Helvadere'de, Ortaköy'de, Gülpınar'da sadece merkezde değil, tüm ilçelerinde olacak. 24 eserimizin içinde sosyal konutlarımız, millet bahçelerimiz, belediyelerimizin, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderecek altyapı ve üst yapı çalışmalarımız bulunuyor.’’ dedi.

 

Sayın Bakanların bu tür ziyaretlerinde hemen hemen hep aynı manzara var. Özellikle Kırşehir çevresindeki illerde sürekli olarak müjde ve proje açıklıyorlar.Sürekli olarak açılış gerçekleştirip nazire yapar gibiler.

 

Kırşehir'e geldiklerinde ise gerçekleştirdikleri faaliyetler; Valilik ziyareti,AK Parti İl Başkanlığı ziyareti  gibi Kırşehir'e herhangi bir somut eser sunmayan ve sorunlara çözüm üretmeyen etkinliklerle sınırlı kalıyor.

 

Bu tür Bakan ziyaretlerinde ise onları karşılayan ve ağırlayan muhatapların tavrına ne demeli ; herşeyden memnun, hazır ola dizllmiş, talepkar olmayan ve sadece protokol ve prosedürü işleyen bir görüntü çiziyorlar.

 

Bakanlar da Kırşehir'de kendilerini karşılayan siyasilerden bir hayli memnun olmalılar.

 

Çay, kek , kurabiye yedikten sonra birkaç talep dinleyip Ankara'nın yolunu tutuyorlar.

 

Ortada yarım kalmış hükümet konağı, söz verildiği halde Kırşehir'in teğet geçildiği hızlı tren hattı, bir türlü yapımına başlanmayan çevre yolu projesi, yapımına henüz başlanamamış Tuzköy Havalimanı Yolu, müjdelerle duyurulan ama hala ses seda çıkmayan yeni hastane binası gibi çok sayıda bekleyen proje varken; ne bunlarla ilgili bir açıklama ne de bilgilendirme duyabiliyoruz.

 

Ama çevre illere gittiklerinde kendilerini terleten muhataplar buldukları gibi pek çok proje müjdesi vererek tamamlanan projelerin açılışını gerçekleştiriyorlar.

 

Sanki Türkiye'de sadece Kırşehir CHP'yi tercih etmiş gibi diğer illerin siyasi tercihlerini göz ardı edercesine Kırşehir'i ''Şamar Oğlanı'' ilanı edip; her türlü hak ve talebinden mahrum bırakıyorlar.

 

Bu tam olarak Demokrat Parti kafası !

 

Hala Adnan Menderes'in ''Kırşehir'i Cezalandırma Politikasını'' uygulamaya devam ediyorlar.

 

Ne de olsa kendilerini Demokrat Parti ve Adnan Menderes'in selefi olarak görüyorlar.

 

Garip Kırşehir , Öksüz Kırşehir...

 

Ömer Duran

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.