Geceleri Tek Tek Kesiyorlar ki Kimse Anlamasın

GÜNDEM 27.04.2021 - 21:56, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Geceleri Tek Tek Kesiyorlar ki Kimse Anlamasın

Kırşehir Eski Devlet Hastanesi arazisinde bulunan devasa çam ağaçları tek tek kesilmeye başlandı.

Aşıkpaşa Mahallesinde bulunan ve uzun yıllar Kırşehir'e hizmet veren Kırşehir Eski Devlet Hastanesi geçtiğimiz yıllarda yıkılmıştı.Hastanenin bulunduğu arazide yeni bir hastane yapılması planlanırken proje iptal edilmiş ve Bağbaşı Mahallesinde yeni bir hastane yapılması kararlaştırılmıştı.     Eski devlet hastanesi arazisi tamamen temizlenirken geriye hastane bahçesine bulunan çok sayıda çam ağacı kalmıştı.Devasa çam ağaçlarının çevrelediği alanın Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Diş Hastanesine devredildiği öğrenildi.Devredilen arazide bulunan çam ağaçları ile ilgili alınan karar ise büyük tepki çekti.     İddiaya göre Orman İşletme Müdürlüğünden gelen ekipler ağaçları tek tek işaretledi ve ilk ağaç da dün akşam kesildi.Kesilen ağacın belirtilenin aksine kuru olmadığı gözlemlendi.Korulukta yapılan incelemede birçok ağacın kırmızı boya ile işaretlendiği tespit edildi.Ağaçların topluca değil de tek tek kesilmesi ve kesim işleminin gece uygulanması ise dikkat çekti.     Söz konusu olayla ilgili vatandaşlar ise büyük tepki gösterdi.Söz konusu kesimin gece saatlerinde ve tek tek yapılmasının , olayın ortaya çıkmasını engellemek için yapıldığını belirten vatandaşlar, ''Bu çamlar uzun yıllardır burada ve temiz hava deposu.Burası insanlar için park ya da mesire alanı yapılabilir ancak anlaşılıyor ki burayı da betona gömecekler.'' şeklinde yorumda bulundular.          
Kırşehir Eski Devlet Hastanesi arazisinde bulunan devasa çam ağaçları tek tek kesilmeye başlandı.

Aşıkpaşa Mahallesinde bulunan ve uzun yıllar Kırşehir'e hizmet veren Kırşehir Eski Devlet Hastanesi geçtiğimiz yıllarda yıkılmıştı.Hastanenin bulunduğu arazide yeni bir hastane yapılması planlanırken proje iptal edilmiş ve Bağbaşı Mahallesinde yeni bir hastane yapılması kararlaştırılmıştı.

 

 

Eski devlet hastanesi arazisi tamamen temizlenirken geriye hastane bahçesine bulunan çok sayıda çam ağacı kalmıştı.Devasa çam ağaçlarının çevrelediği alanın Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Diş Hastanesine devredildiği öğrenildi.Devredilen arazide bulunan çam ağaçları ile ilgili alınan karar ise büyük tepki çekti.

 

 

İddiaya göre Orman İşletme Müdürlüğünden gelen ekipler ağaçları tek tek işaretledi ve ilk ağaç da dün akşam kesildi.Kesilen ağacın belirtilenin aksine kuru olmadığı gözlemlendi.Korulukta yapılan incelemede birçok ağacın kırmızı boya ile işaretlendiği tespit edildi.Ağaçların topluca değil de tek tek kesilmesi ve kesim işleminin gece uygulanması ise dikkat çekti.

 

 

Söz konusu olayla ilgili vatandaşlar ise büyük tepki gösterdi.Söz konusu kesimin gece saatlerinde ve tek tek yapılmasının , olayın ortaya çıkmasını engellemek için yapıldığını belirten vatandaşlar, ''Bu çamlar uzun yıllardır burada ve temiz hava deposu.Burası insanlar için park ya da mesire alanı yapılabilir ancak anlaşılıyor ki burayı da betona gömecekler.'' şeklinde yorumda bulundular.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.