Gece Yarısından Önce Zam Yaptılar İddiası

EKONOMİ 02.11.2021 - 11:21, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Gece Yarısından Önce Zam Yaptılar İddiası

LPG'ye gelen zam ile birlikte akaryakıt istasyonlarında uzun kuyruklar oluştu.

LPG'ye peş peşe yapılan zamlarından dün geceden itibaren geçerli olacak olan 48 kuruşluk bir zam daha yapıldı.Depolarını zamsız doldurmak isteyen vatandaşlar ise akaryakıt  istasyonlarına akın etti.Akaryakıt istasyonlarındaki yoğunluk nedeniyle uzun kuyruklar oluştu.Bazı vatandaşlar, akaryakıt istasyonlarının oluşan yoğunluğu fırsata çevirmeye çalıştığını ve gece yarısı öncesi kademeli olarak fiyatlarında artışa gittiğini öne sürdü.   ''GECE YARISI OLMADAN ZAM YAPTILAR'' Gazetemize ulaşan bir vatandaş konuyla ilgili, ''Biliyorsunuz otagaza dün gece itibari ile zam geldi. Dün saat 16.30'da  depomu doldurmak istedim ve gazımı 5.66 TL'den  aldım. akşam saat 9 gibi ile arkadaş ile gittik ve aynı yerde arabayı bu kez 5.89 TL'den doldurduk. Sabah saat 8.30 da da hususi olarak dikkat ettim otogazın litre fiyatını 6.14 TL yapmışlar. Belki diger petrollerde boyle bir oyun yaptılar. Hayat pahalılığı malum enflasyon malum ama bu petrolun fiyatını bu şekilde manipüle edip gaz zammından önce böyle bir oyuna girilmesi ve halkın aptal yerine konulması zoruma gitti. Yani çok fazla şey söylemek isterim ama hakarete varır. '' ifadelerini kullandı.
LPG'ye gelen zam ile birlikte akaryakıt istasyonlarında uzun kuyruklar oluştu.

LPG'ye peş peşe yapılan zamlarından dün geceden itibaren geçerli olacak olan 48 kuruşluk bir zam daha yapıldı.Depolarını zamsız doldurmak isteyen vatandaşlar ise akaryakıt  istasyonlarına akın etti.Akaryakıt istasyonlarındaki yoğunluk nedeniyle uzun kuyruklar oluştu.Bazı vatandaşlar, akaryakıt istasyonlarının oluşan yoğunluğu fırsata çevirmeye çalıştığını ve gece yarısı öncesi kademeli olarak fiyatlarında artışa gittiğini öne sürdü.

 

''GECE YARISI OLMADAN ZAM YAPTILAR''
Gazetemize ulaşan bir vatandaş konuyla ilgili, ''Biliyorsunuz otagaza dün gece itibari ile zam geldi. Dün saat 16.30'da  depomu doldurmak istedim ve gazımı 5.66 TL'den  aldım. akşam saat 9 gibi ile arkadaş ile gittik ve aynı yerde arabayı bu kez 5.89 TL'den doldurduk. Sabah saat 8.30 da da hususi olarak dikkat ettim otogazın litre fiyatını 6.14 TL yapmışlar. Belki diger petrollerde boyle bir oyun yaptılar. Hayat pahalılığı malum enflasyon malum ama bu petrolun fiyatını bu şekilde manipüle edip gaz zammından önce böyle bir oyuna girilmesi ve halkın aptal yerine konulması zoruma gitti. Yani çok fazla şey söylemek isterim ama hakarete varır. '' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.