Gece Boyu Kar İle Mücadele Eden Kırşehir Belediyesi Ekiplerine Çorba İkramı

GÜNDEM 23.01.2022 - 15:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Gece Boyu Kar İle Mücadele Eden Kırşehir Belediyesi Ekiplerine Çorba İkramı

Kırşehir'de son yılların en yoğun kar yağışı ile birlikte kent merkezi tamamen beyaza bürünürken, Kırşehir Belediyesi ekipleri de gece boyu yol açma çalışmalarını sürdürdüler.

Sibirya ve Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava ile birlikte tüm yurtta olduğu gibi Kırşehir'de son yılların en yoğun kar yağışını yaşıyor.Akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı aralıklarla yağmaya devam ediyor.     Kar yağışı nedeniyle neredeyse bütün köylerle ulaşım kesilirken kent merkezinde ulaşımın aksamaması için gece boyunca kar temizleme ve tuzlama çalışmaları devam etti.     Gece boyu kar temizleme ve tuzlama çalışması yapan ve gündüz saatlerinde de kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına devam eden Kırşehir Belediyesi ekiplerine çorba ikramında bulunuldu.     Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , ''Gece yarısından beri karla mücadele eden ekiplerimize Cacabey Meydanı'nda sıcak çorba ikramında bulunduk. Sahada mücadele eden ekiplerimize tüm hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.'' diyerek özverili çalışmalarından dolayı çalışanlara teşekkür etti.   İŞTE KIRŞEHİR'DE KAR TEMİZLEME VE TUZLAMA ÇALIŞMALARI        
Kırşehir'de son yılların en yoğun kar yağışı ile birlikte kent merkezi tamamen beyaza bürünürken, Kırşehir Belediyesi ekipleri de gece boyu yol açma çalışmalarını sürdürdüler.

Sibirya ve Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava ile birlikte tüm yurtta olduğu gibi Kırşehir'de son yılların en yoğun kar yağışını yaşıyor.Akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı aralıklarla yağmaya devam ediyor.

 

 

Kar yağışı nedeniyle neredeyse bütün köylerle ulaşım kesilirken kent merkezinde ulaşımın aksamaması için gece boyunca kar temizleme ve tuzlama çalışmaları devam etti.

 

 

Gece boyu kar temizleme ve tuzlama çalışması yapan ve gündüz saatlerinde de kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına devam eden Kırşehir Belediyesi ekiplerine çorba ikramında bulunuldu.

 

 

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , ''Gece yarısından beri karla mücadele eden ekiplerimize Cacabey Meydanı'nda sıcak çorba ikramında bulunduk. Sahada mücadele eden ekiplerimize tüm hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.'' diyerek özverili çalışmalarından dolayı çalışanlara teşekkür etti.

 

İŞTE KIRŞEHİR'DE KAR TEMİZLEME VE TUZLAMA ÇALIŞMALARI

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.