GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİ İFTAR’DA BULUŞTU

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.06.2016 - 13:50, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİ İFTAR’DA BULUŞTU

Vali Necati Şentürk, düzenlenen iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Düzenlenen iftara, Vali Necati Şentürk ve eşi Sevim Şentürk, Garnizon Komutanı J. Alb. Murat Bulut, Belediye Başkan Yardımcısı Emre Şahinci, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Bilgin, Ağır Ceza Reisi Burhanettin Öksüm, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Vali Yardımcılarımız, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara, protokol eşleri ile daire müdürleri, şehit yakınları ve gaziler katıldı. Vali Necati Şentürk, iftar sonrasında yaptığı konuşmasında, bütün şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla andıklarını söyledi. Hayırlı ve güzel bir ramazan akşamında şehit yakınları ile bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu belirten Vali Şentürk, "Hepimizin en büyük arzusu şehit olmaktır. Şehitlik en büyük mertebedir. Biz bugün bu sofrada oturuyorsak; inancımızla, bayrağımızla, ezanımızla var isek ve yaşıyorsak bunu şehitlerimize borçluyuz.” dedi. Yaşadığımız coğrafyanın savaş içerisinde olduğunu ifade eden Vali Şentürk, “Bu coğrafya, tarihimizin ilk gününden beri savaş içerisindedir. Kanla kurulan bu topraklarda yaşamak büyük onurdur. Yiğitlerimiz namus, Kuran, imanımız gibi kutsal kavramlarımız için şehit oluyorlar. Bu devlet ve bu yüce millet kıyamete kadar var olacaktır. Devletimiz de şehit ailelerine gereken önemi vermektedir ve her zaman şehit yakınlarının yanında olmuştur." diye konuştu. Valinin şehit aileleriyle birebir sohbet ettiği iftar programı, İl Müftüsü Mehmet Şahin'in yaptığı duanın ardından sona erdi.
Vali Necati Şentürk, düzenlenen iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Düzenlenen iftara, Vali Necati Şentürk ve eşi Sevim Şentürk, Garnizon Komutanı J. Alb. Murat Bulut, Belediye Başkan Yardımcısı Emre Şahinci, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Bilgin, Ağır Ceza Reisi Burhanettin Öksüm, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Vali Yardımcılarımız, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara, protokol eşleri ile daire müdürleri, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Vali Necati Şentürk, iftar sonrasında yaptığı konuşmasında, bütün şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla andıklarını söyledi. Hayırlı ve güzel bir ramazan akşamında şehit yakınları ile bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu belirten Vali Şentürk, "Hepimizin en büyük arzusu şehit olmaktır. Şehitlik en büyük mertebedir. Biz bugün bu sofrada oturuyorsak; inancımızla, bayrağımızla, ezanımızla var isek ve yaşıyorsak bunu şehitlerimize borçluyuz.” dedi.

Yaşadığımız coğrafyanın savaş içerisinde olduğunu ifade eden Vali Şentürk, “Bu coğrafya, tarihimizin ilk gününden beri savaş içerisindedir. Kanla kurulan bu topraklarda yaşamak büyük onurdur. Yiğitlerimiz namus, Kuran, imanımız gibi kutsal kavramlarımız için şehit oluyorlar. Bu devlet ve bu yüce millet kıyamete kadar var olacaktır. Devletimiz de şehit ailelerine gereken önemi vermektedir ve her zaman şehit yakınlarının yanında olmuştur." diye konuştu. Valinin şehit aileleriyle birebir sohbet ettiği iftar programı, İl Müftüsü Mehmet Şahin'in yaptığı duanın ardından sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.