Gaziantep'ten Kırşehir Acı Haberleri Geldi

GÜNDEM 11.02.2023 - 11:10, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Gaziantep'ten Kırşehir Acı Haberleri Geldi

Her ikisi de Kırşehir nüfusuna kayıtlı çiftten acı haber geldi.

Gaziantep'te görev yapan ve her ikisi de Mucur nüfusuna kayıtlı olan Polis Memuru Halil Duran ve eşi PDR Öğretmeni Büşra Duran,  ikamet ettikleri Cevdetpaşa mahallesi 73. sokakta bulunan Fatih Sultan Mehmet apartmanının çökmesiyle enkaz altında kaldılar.Ailelerin sağ olarak çıkarılmaları için umutlu bekleyişleri ne yazık ki acı haber ile sonlandı.Yapılan arama kurtarma çalışmalarında talihsiz çiftin cansız bedenlerine ulaşıldı.Mucurlu çiftin cenazelerin bugün saat 10:00'da Mucur'da defnedildi. Kırşehir Haber Türk olarak hayatını kaybeden çiftimize Allah'tan rahmet yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.
Her ikisi de Kırşehir nüfusuna kayıtlı çiftten acı haber geldi.

Gaziantep'te görev yapan ve her ikisi de Mucur nüfusuna kayıtlı olan Polis Memuru Halil Duran ve eşi PDR Öğretmeni Büşra Duran,  ikamet ettikleri Cevdetpaşa mahallesi 73. sokakta bulunan Fatih Sultan Mehmet apartmanının çökmesiyle enkaz altında kaldılar.Ailelerin sağ olarak çıkarılmaları için umutlu bekleyişleri ne yazık ki acı haber ile sonlandı.Yapılan arama kurtarma çalışmalarında talihsiz çiftin cansız bedenlerine ulaşıldı.Mucurlu çiftin cenazelerin bugün saat 10:00'da Mucur'da defnedildi.

Kırşehir Haber Türk olarak hayatını kaybeden çiftimize Allah'tan rahmet yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.