Gazeteciler Kura İle Dairelerini Çektiler

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2019 - 11:15, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Gazeteciler Kura İle Dairelerini Çektiler

Kırşehir Gazeteciler Radyocular ve Televizyoncular Cemiyetinin girişimleri sonrası Kırşehir’de görev yapan 23 Gazeteci Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odasında çekilen kura ile dairelerini çekti. KIRGARAT-C Yönetim Kurulu Başkanı Sait Yanık, çekilen kurada Gazetecilerin kendi dairelerini kendilerinin belirlediğini Cemiyetin öncülüğünde yeni projelerle kamu görevi yapan çalışanların haklarının gözetileceğini söyledi. Kentsel dönüşüm konutları; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde KIRGARAT-C tarafından duyurulan programda Toplu Konut Uzmanı (TOKİ) Yetkilisi Hüseyin Pöke ve Küresel Gazeteciler Konseyinin Genel Başkanı Mehmet Ali Dim’in katılımıyla gerçekleştirilen kahvaltıda Merkez Kayabaşı Bin 126 Adet Konut projesi kapsamında inşaa ettirilen 23 adet konutun satışına ilişkin protokol ile imza altına alınmıştı. Kırşehir Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Demir’in katılımıyla başlatılan kura çekimleri TSO Başkanı Mustafa Yılmaz’ın yaptığı ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Kırşehir Gazeteciler Radyocular ve Televizyoncular Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Sait Yanık, basın emekçilerinin hayatın olağan akışında Kırşehir’de her türlü kolaylıktan faydalanabilmesi için öncülük edeceklerini belirtti. Yanık, açıklamasında; “Basın emekçilerimizin sorunlarını her zaman dile getirdik ve getirmeye de devam ediyoruz. her zaman basın çalışanlarımızın istekleri konusunda da önderlik etmeye özen gösterdik. Basın çalışanlarımızın ev sahibi olabilmeleri için Vali İbrahim Akın’a sunduğumuz dosyanın geri çevrilmeyerek kabul ettiği için vede sunduğumuz bu dosyada bize önderlik ettiği için teşekkür ederiz” dedi.

Kırşehir Gazeteciler Radyocular ve Televizyoncular Cemiyetinin girişimleri sonrası Kırşehir’de görev yapan 23 Gazeteci Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odasında çekilen kura ile dairelerini çekti.

KIRGARAT-C Yönetim Kurulu Başkanı Sait Yanık, çekilen kurada Gazetecilerin kendi dairelerini kendilerinin belirlediğini Cemiyetin öncülüğünde yeni projelerle kamu görevi yapan çalışanların haklarının gözetileceğini söyledi.

Kentsel dönüşüm konutları; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde KIRGARAT-C tarafından duyurulan programda Toplu Konut Uzmanı (TOKİ) Yetkilisi Hüseyin Pöke ve Küresel Gazeteciler Konseyinin Genel Başkanı Mehmet Ali Dim’in katılımıyla gerçekleştirilen kahvaltıda Merkez Kayabaşı Bin 126 Adet Konut projesi kapsamında inşaa ettirilen 23 adet konutun satışına ilişkin protokol ile imza altına alınmıştı.

Kırşehir Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Demir’in katılımıyla başlatılan kura çekimleri TSO Başkanı Mustafa Yılmaz’ın yaptığı ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Kırşehir Gazeteciler Radyocular ve Televizyoncular Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Sait Yanık, basın emekçilerinin hayatın olağan akışında Kırşehir’de her türlü kolaylıktan faydalanabilmesi için öncülük edeceklerini belirtti.

Yanık, açıklamasında;

“Basın emekçilerimizin sorunlarını her zaman dile getirdik ve getirmeye de devam ediyoruz. her zaman basın çalışanlarımızın istekleri konusunda da önderlik etmeye özen gösterdik. Basın çalışanlarımızın ev sahibi olabilmeleri için Vali İbrahim Akın’a sunduğumuz dosyanın geri çevrilmeyerek kabul ettiği için vede sunduğumuz bu dosyada bize önderlik ettiği için teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.