Fuhuşa Aracılıktan Tutuklandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2018 - 23:07, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Fuhuşa Aracılıktan Tutuklandı

Kırşehir'in Kaman ilçesinde fuhuş ve fuhuşa aracılık suçundan yakalanan 2 kişiden 1'i tutuklandı.  Edinilen bilgiye göre, bir ihbar üzerine harekete geçen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kırıkkale'den fuhuş yapmak için Kaman'a geldiği ileri sürülen H.Ş. (38) ile fuhuşa aracılık yapan G.O.'yu (52) gözaltına aldı. Emniyette alınan ifadelerinin ardından adli mercilere sevk edilen zanlılardan G.O., "fuhuşa aracılık" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kırşehir'in Kaman ilçesinde fuhuş ve fuhuşa aracılık suçundan yakalanan 2 kişiden 1'i tutuklandı. 

Edinilen bilgiye göre, bir ihbar üzerine harekete geçen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kırıkkale'den fuhuş yapmak için Kaman'a geldiği ileri sürülen H.Ş. (38) ile fuhuşa aracılık yapan G.O.'yu (52) gözaltına aldı. Emniyette alınan ifadelerinin ardından adli mercilere sevk edilen zanlılardan G.O., "fuhuşa aracılık" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.