Fuhuş Operasyonunda 2 Kişi Tutuklandı

ASAYİŞ 20.07.2024 - 00:26, Güncelleme: 20.07.2024 - 00:09
 

Fuhuş Operasyonunda 2 Kişi Tutuklandı

Kırşehir ve Kocaeli'de gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda 4 adrese yapılan eş zamanlı operasyonda 3 kişi yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Ekipleri, aldıkları duyum ve yaptıkları istihbari çalışmalar sonucu, fuhşa aracılık etmek ve yer temininde bulunmak iddiaları Kırşehir'in  Kaman ilçesi ve Kocaeli'de eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Operasyonlarda fuhuş yaptırılan kadınlar ile birlikte, fuhuş yaptıran ve fuhuşa aracılık ettikleri iddia edilen 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca şüphelilerden bir ruhsatsız tabanca ile dijital materyaller ele geçirildi. Olayla ilgili olarak M.D. ve U.C. isimli 2 şüpheli sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuklandı.
Kırşehir ve Kocaeli'de gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda 4 adrese yapılan eş zamanlı operasyonda 3 kişi yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Ekipleri, aldıkları duyum ve yaptıkları istihbari çalışmalar sonucu, fuhşa aracılık etmek ve yer temininde bulunmak iddiaları Kırşehir'in  Kaman ilçesi ve Kocaeli'de eş zamanlı operasyonlar düzenledi.

Operasyonlarda fuhuş yaptırılan kadınlar ile birlikte, fuhuş yaptıran ve fuhuşa aracılık ettikleri iddia edilen 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca şüphelilerden bir ruhsatsız tabanca ile dijital materyaller ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak M.D. ve U.C. isimli 2 şüpheli sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.