Fuhuş Operasyonu 10 Gözaltı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2019 - 20:12, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Fuhuş Operasyonu 10 Gözaltı

Kırşehir'de, masaj salonuna düzenlenen fuhuş operasyonunda, aralarında yabancı uyrukluların da bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, kent merkezinde bir masaj salonunda fuhuş yapıldığı iddiası üzerine işletmeyi takibe aldı. Masaj salonu adı altında fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine hareket eden polis, 4 aylık fiziki takip sonrasında Cacabey Meydanında bulunan adrese baskın düzenledi.  Yapılan incelemenin ardından salona düzenlenen operasyonda, 3'ü yabancı uyruklu 8 kadın ile 2 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Özbekistan, Endonezya ve Irak uyruklu 3 yabancı uyruklu ile 4 kadın, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kontrole götürüldü. Masaj salonunda gözaltına alınan U.D. ve U.D ile kadın zanlı Y.Ş, emniyetteki işlemlerinden sonra Kırşehir Adliyesine sevk edildi. TUTUKLANDILAR Masaj salonuna düzenlenen baskında gözaltına alınan 1'i kadın 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Kırşehir Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri alındıktan sonra adli mercilere sevk edilen U.D., U.D. ve Y.Ş. yaptıkları savunmanın ardından 'fuhşa arcılık etmek ve yaptırmak' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kırşehir'de, masaj salonuna düzenlenen fuhuş operasyonunda, aralarında yabancı uyrukluların da bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, kent merkezinde bir masaj salonunda fuhuş yapıldığı iddiası üzerine işletmeyi takibe aldı. Masaj salonu adı altında fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine hareket eden polis, 4 aylık fiziki takip sonrasında Cacabey Meydanında bulunan adrese baskın düzenledi. 

Yapılan incelemenin ardından salona düzenlenen operasyonda, 3'ü yabancı uyruklu 8 kadın ile 2 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Özbekistan, Endonezya ve Irak uyruklu 3 yabancı uyruklu ile 4 kadın, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kontrole götürüldü.

Masaj salonunda gözaltına alınan U.D. ve U.D ile kadın zanlı Y.Ş, emniyetteki işlemlerinden sonra Kırşehir Adliyesine sevk edildi.

TUTUKLANDILAR

Masaj salonuna düzenlenen baskında gözaltına alınan 1'i kadın 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri alındıktan sonra adli mercilere sevk edilen U.D., U.D. ve Y.Ş. yaptıkları savunmanın ardından 'fuhşa arcılık etmek ve yaptırmak' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.