Freni Patlayan Kamyonet Büyük Faciadan Döndü

ASAYİŞ 25.04.2020 - 09:39, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Freni Patlayan Kamyonet Büyük Faciadan Döndü

Antalya'dan yüklediği sebzeleri Kırşehir'e getirmekte olan Kamyonet freni tutmayınca önce kum yığınına daha sonra da lastik bariyere çarparak durabildi.Kazada araçta bulunan iki kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre Antalya'dan yüklediği sebzeleri Kırşehir'e getirmek için yola çıkan Kaan Avşaroğlu yönetimindeki 42 BE 736 plakalı kamyonet freni patlayınca kaçış rampasına girdi.Kaçış rampasının son noktasına kadar gelen kamyonet kum yığınına çarptıktan sonra kayalıkların önündeki lastiklere vurarak durabildi. Kazada sürücü ile araçta bulunan Ömer Aydın yaralandı.Olay yerine sevk edilen ambulansa alınarak Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların tedavisi sürüyor.   LASTİK BARİYER OLMASA ... Kazanın meydana geldiği nokta uçurumdu.Freni patlayan kamyonetin sürücüsü hızını düşürmek için önce kum yığınına daha sonra da lastik bariyere çarparak durabildi.Bariyerin aşağısı ise kayalık ve uçurumdu.Lastik bariyer olması faciayı önledi.
Antalya'dan yüklediği sebzeleri Kırşehir'e getirmekte olan Kamyonet freni tutmayınca önce kum yığınına daha sonra da lastik bariyere çarparak durabildi.Kazada araçta bulunan iki kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre Antalya'dan yüklediği sebzeleri Kırşehir'e getirmek için yola çıkan Kaan Avşaroğlu yönetimindeki 42 BE 736 plakalı kamyonet freni patlayınca kaçış rampasına girdi.Kaçış rampasının son noktasına kadar gelen kamyonet kum yığınına çarptıktan sonra kayalıkların önündeki lastiklere vurarak durabildi. Kazada sürücü ile araçta bulunan Ömer Aydın yaralandı.Olay yerine sevk edilen ambulansa alınarak Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların tedavisi sürüyor.

 

LASTİK BARİYER OLMASA ...

Kazanın meydana geldiği nokta uçurumdu.Freni patlayan kamyonetin sürücüsü hızını düşürmek için önce kum yığınına daha sonra da lastik bariyere çarparak durabildi.Bariyerin aşağısı ise kayalık ve uçurumdu.Lastik bariyer olması faciayı önledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.