Fragmanı Yayınlanan Aşıklar Bayramı'nın Gösterim Tarihi Belli Oldu

SANAT 08.08.2022 - 13:02, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Fragmanı Yayınlanan Aşıklar Bayramı'nın Gösterim Tarihi Belli Oldu

    Netflix, başrollerini KıvançTatlıtuğ ve SettarTanrıöğen’in paylaştığı, geçmişin tüm pişmanlıklarına rağmen 25 yıl sonra yeniden buluşan bir baba ve oğulun Kırşehir’den Kars’a uzanan yolculuğunu anlatan ÂşıklarBayramı’nın fragmanını ve ilk görsellerini yayınladı.2 Eylül'de Netflix'de gösterime girecek film ile ilgili yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi : "Avukat Yusuf (Kıvanç Tatlıtuğ) ile saz âşığı babası Heves Ali (Settar Tanrıöğen)’nin yolu, 25 yıllık ayrılıktan sonra çıktıkları uzun ve belki de son yolculukta kesişir. Kemal Varol’un ödüllü kitabı Âşıklar Bayramı’ndan uyarlanan, senaristliğini ve yönetmenliğini Özcan Alper’in üstlendiği filmde, baba ve oğul bir yandan geçmişleriyle diğer yandan gelecekleriyle olan sorunlarını çözmeye çalışırlar. Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği Âşıklar Bayramı, bağışlamak ve affedilmek, hayata yeniden tutunmak için çıkılan bu dokunaklı yolda, aynı zamanda insanın pişmanlıklarla örülmüş ruhuna bir yolculuktur."

 

 

Netflix, başrollerini KıvançTatlıtuğ ve SettarTanrıöğen’in paylaştığı, geçmişin tüm pişmanlıklarına rağmen 25 yıl sonra yeniden buluşan bir baba ve oğulun Kırşehir’den Kars’a uzanan yolculuğunu anlatan ÂşıklarBayramı’nın fragmanını ve ilk görsellerini yayınladı.2 Eylül'de Netflix'de gösterime girecek film ile ilgili yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi :

"Avukat Yusuf (Kıvanç Tatlıtuğ) ile saz âşığı babası Heves Ali (Settar Tanrıöğen)’nin yolu, 25 yıllık ayrılıktan sonra çıktıkları uzun ve belki de son yolculukta kesişir. Kemal Varol’un ödüllü kitabı Âşıklar Bayramı’ndan uyarlanan, senaristliğini ve yönetmenliğini Özcan Alper’in üstlendiği filmde, baba ve oğul bir yandan geçmişleriyle diğer yandan gelecekleriyle olan sorunlarını çözmeye çalışırlar. Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği Âşıklar Bayramı, bağışlamak ve affedilmek, hayata yeniden tutunmak için çıkılan bu dokunaklı yolda, aynı zamanda insanın pişmanlıklarla örülmüş ruhuna bir yolculuktur."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.