FETÖ'ye Yönelik 110 Dava Soruşturuluyor

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.01.2017 - 17:11, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

FETÖ'ye Yönelik 110 Dava Soruşturuluyor

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Kırşehir’de FETÖ duruşmaları kapsamında 110 dava dosyasının incelendiği öğrenildi. Alınan bilgiye göre jandarma ve polis tarafından yapılan operasyonlar sonrasında FETÖ’ye finansal destek sağladıkları eleman kazandırdıkları ve şifreli yazışma programını kullandıkları gerekçesi ile 110 soruşturma açıldı. Yapılan 110 soruşturma dosyasından 50 dosya hakkında dava açılırken 60 soruşturma dosyasının ise incelendiği öğrenildi. Yapılan soruşturmalar kapsamında ise 190 kişinin E-Tipi cezaevinde olduğu, Kırşehir’de FETÖ yapılanmasının beyni olarak gösterilen dava 29 Mart tarihinde görülecek. Açılan soruşturmalar kapsamında TEM ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları ise aralıksız şekilde sürdürülüyor.
Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Kırşehir’de FETÖ duruşmaları kapsamında 110 dava dosyasının incelendiği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre jandarma ve polis tarafından yapılan operasyonlar sonrasında FETÖ’ye finansal destek sağladıkları eleman kazandırdıkları ve şifreli yazışma programını kullandıkları gerekçesi ile 110 soruşturma açıldı. Yapılan 110 soruşturma dosyasından 50 dosya hakkında dava açılırken 60 soruşturma dosyasının ise incelendiği öğrenildi. Yapılan soruşturmalar kapsamında ise 190 kişinin E-Tipi cezaevinde olduğu, Kırşehir’de FETÖ yapılanmasının beyni olarak gösterilen dava 29 Mart tarihinde görülecek. Açılan soruşturmalar kapsamında TEM ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları ise aralıksız şekilde sürdürülüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.