FETÖ'ye Operasyonunda Gözaltına Alınanların Sayısı 30' a Yükseldi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.01.2017 - 11:48, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

FETÖ'ye Operasyonunda Gözaltına Alınanların Sayısı 30' a Yükseldi

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında sağlık çalışanlarına yönelik operasyonlarda gözaltına alınanları sayısı 30'a yükseldi. Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında sağlık kurumlarında çalışan ve örgütle bağlantılı oldukları öne sürülen kişilere yönelik Organize Suçlarla Mücadele ve Terörle Mücadele şubeleri ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, doktor ve hemşirelerin de aralarında bulunduğu 11 kişi daha gözaltına alınmıştı. Şüphelilerin çalıştığı kurumlarda ve evlerinde arama yapıldı. KOM Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan TEM Şube Müdürlüğünün de destek verdiği operasyonda Kamu Hastaneleri Birliğinde görevli, sağlık memuru, hemşire, doktor, teknisyenlerin bulunduğu 10 kişi sabah saatlerinde gözaltına alındı. Ev ve iş yerlerinde yapılan aramaların ardından T.D., Y.G., E.Ç., M.D., S.H.Y., Z.K., M.Ç., M.T., A.R.G., E.A., Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek Emniyete götürüldü. Haklarında inceleme başlatılan kişilerin ifadelerinin ardından adli makamlara sevk edilmesi bekleniyor. Dün başlatılan operasyonda, Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Alpaslan Kuş, Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı ve İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Şube Müdürü Necati Yılmaz, Sağlık Müdürlüğü 112 Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Şenol Soykan'ın da aralarında olduğu 19 kişi gözaltına alınmıştı. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü, operasyonun devam ettiği öğrenildi.
Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında sağlık çalışanlarına yönelik operasyonlarda gözaltına alınanları sayısı 30'a yükseldi.

Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında sağlık kurumlarında çalışan ve örgütle bağlantılı oldukları öne sürülen kişilere yönelik Organize Suçlarla Mücadele ve Terörle Mücadele şubeleri ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, doktor ve hemşirelerin de aralarında bulunduğu 11 kişi daha gözaltına alınmıştı. Şüphelilerin çalıştığı kurumlarda ve evlerinde arama yapıldı. KOM Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan TEM Şube Müdürlüğünün de destek verdiği operasyonda Kamu Hastaneleri Birliğinde görevli, sağlık memuru, hemşire, doktor, teknisyenlerin bulunduğu 10 kişi sabah saatlerinde gözaltına alındı. Ev ve iş yerlerinde yapılan aramaların ardından T.D., Y.G., E.Ç., M.D., S.H.Y., Z.K., M.Ç., M.T., A.R.G., E.A., Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek Emniyete götürüldü. Haklarında inceleme başlatılan kişilerin ifadelerinin ardından adli makamlara sevk edilmesi bekleniyor. Dün başlatılan operasyonda, Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Alpaslan Kuş, Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı ve İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Şube Müdürü Necati Yılmaz, Sağlık Müdürlüğü 112 Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Şenol Soykan'ın da aralarında olduğu 19 kişi gözaltına alınmıştı. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü, operasyonun devam ettiği öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.