FETÖ ve PKK CHP'yi Ele Geçirmiş

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2016 - 09:16, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

FETÖ ve PKK CHP'yi Ele Geçirmiş

Dün CHP ve HDP Mitingi adı altında aslında adı ''PKK ve FETÖ'' mitingi olan bir miting yapıldı. Mitinge katılım fazla olmasa da bazı görüntüler Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurmuş olduğu partinin Milliyetçi ve Ulusalcı insanların elinden alınıp FETÖ ve PKK yuvası haline geldiğini gözler önüne serdi.Önceden beri CHP'de bir tasfiye söz konusu idi.Özellikle Ulusalcıların büyük tepkisini çeken CHP yönetimi bir taraftan tasfiyeye devam ederken diğer taraftan da yönetime PKK'ya ve FETÖ'ye yakın isimleri yerleştirdi.Hal böyle olunca artık Atatürk ve öcalan bayraklı saçma sapan miting fotoğrafları ortaya çıkmaya başladı.Böylece CHP'nin ilk kurulduğu dönemde ki Milliyetçi,Devletçi amacından sapıp terör örgütlerinin ağına düştüğü ortaya çıktı.
Dün CHP ve HDP Mitingi adı altında aslında adı ''PKK ve FETÖ'' mitingi olan bir miting yapıldı.

Mitinge katılım fazla olmasa da bazı görüntüler Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurmuş olduğu partinin Milliyetçi ve Ulusalcı insanların elinden alınıp FETÖ ve PKK yuvası haline geldiğini gözler önüne serdi.Önceden beri CHP'de bir tasfiye söz konusu idi.Özellikle Ulusalcıların büyük tepkisini çeken CHP yönetimi bir taraftan tasfiyeye devam ederken diğer taraftan da yönetime PKK'ya ve FETÖ'ye yakın isimleri yerleştirdi.Hal böyle olunca artık Atatürk ve öcalan bayraklı saçma sapan miting fotoğrafları ortaya çıkmaya başladı.Böylece CHP'nin ilk kurulduğu dönemde ki Milliyetçi,Devletçi amacından sapıp terör örgütlerinin ağına düştüğü ortaya çıktı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.