FETÖ soruşturmasında gözaltına alınan 40 sağlık çalışanından 10’u adli makamlara sevk edildi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.01.2017 - 15:11, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

FETÖ soruşturmasında gözaltına alınan 40 sağlık çalışanından 10’u adli makamlara sevk edildi

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında sağlık çalışanlarına yönelik düzenlenen operasyon sonrasında gözaltına alınan 40 kişiden 10’u adli makamlara sevk edildi. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltında olan ve aralarında yöneticilerinde olduğu 40 kişiden işlemleri tamamlanan 10 kişi adli makamlara çıkartıldı. Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği bünyesindeki kurumlara yönelik 10 Ocak'ta başlatılan operasyonda, Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Alpaslan Kuş, Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı ve İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Şube Müdürü Necati Yılmaz, Sağlık Müdürlüğü 112 Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Şenol Soykan'ın da aralarında bulunduğu 40 kişi farklı tarihlerde gözaltına alınmıştı. Kırşehir’de FETÖ soruşturmasında 8 tutuklama (22:42) Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltında olan ve aralarında Kamu Hastaneleri Birliği yöneticilerinin de olduğu 40 kişiden işlemleri tamamlanan 10’u adli makamlara sevk edilmişti.   Zanlılardan A.R.G, M.T., A.G.,E.A.,H.İ.Ş,N.A.,S.S.,Y.G., tutuklanırken M.Ş. ve S.T. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
FETÖ/PDY soruşturması kapsamında sağlık çalışanlarına yönelik düzenlenen operasyon sonrasında gözaltına alınan 40 kişiden 10’u adli makamlara sevk edildi.

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltında olan ve aralarında yöneticilerinde olduğu 40 kişiden işlemleri tamamlanan 10 kişi adli makamlara çıkartıldı. Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği bünyesindeki kurumlara yönelik 10 Ocak'ta başlatılan operasyonda, Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Alpaslan Kuş, Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı ve İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Şube Müdürü Necati Yılmaz, Sağlık Müdürlüğü 112 Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Şenol Soykan'ın da aralarında bulunduğu 40 kişi farklı tarihlerde gözaltına alınmıştı. Kırşehir’de FETÖ soruşturmasında 8 tutuklama (22:42)

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltında olan ve aralarında Kamu Hastaneleri Birliği yöneticilerinin de olduğu 40 kişiden işlemleri tamamlanan 10’u adli makamlara sevk edilmişti.

 

Zanlılardan A.R.G, M.T., A.G.,E.A.,H.İ.Ş,N.A.,S.S.,Y.G., tutuklanırken M.Ş. ve S.T. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.