FETÖ soruşturması kapsamında sendika temsilcisi tutuklandı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2016 - 20:21, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

FETÖ soruşturması kapsamında sendika temsilcisi tutuklandı

15 Temmuzdaki FETÖ'nün darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında Kırşehir’de sendika temsilcisi tutuklandı.   Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, soruşturma kapsamında FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen Aktif Eğitim-Sen'in Kırşehir Temsilcisi Bekir Çelik'i gözaltına aldı. Sağlık kontrolünün ardından Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürülen Çelik'in evinde ve aracında arama yapıldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Çelik, çıkarıldığı adli makamlarca "terör örgütüne üye olmak ve destek sağlamak" suçlamasıyla tutuklandı. Öte yandan, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde Kırşehir Çalışma ve İş Kurumu Şube Müdürü A.M.K, ve Cacabey Eğitim Derneği Başkanı B.E'yi gözaltına aldı. Şüphelilerin iş yeri ve konutlarında arama yapıldı. B.E'nin evinde 8 adet bir dolarlık banknot bulundu, dernek binası görevlilerce mühürlendi. Soruşturma kapsamında Cihan Medya Dağıtım Temsilcisi M.T. ile Kırşehir Çalışanlar Derneği Başkanı E.K'nin arandığı öğrenildi.
15 Temmuzdaki FETÖ'nün darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında Kırşehir’de sendika temsilcisi tutuklandı.

  Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, soruşturma kapsamında FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen Aktif Eğitim-Sen'in Kırşehir Temsilcisi Bekir Çelik'i gözaltına aldı. Sağlık kontrolünün ardından Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürülen Çelik'in evinde ve aracında arama yapıldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Çelik, çıkarıldığı adli makamlarca "terör örgütüne üye olmak ve destek sağlamak" suçlamasıyla tutuklandı. Öte yandan, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde Kırşehir Çalışma ve İş Kurumu Şube Müdürü A.M.K, ve Cacabey Eğitim Derneği Başkanı B.E'yi gözaltına aldı. Şüphelilerin iş yeri ve konutlarında arama yapıldı. B.E'nin evinde 8 adet bir dolarlık banknot bulundu, dernek binası görevlilerce mühürlendi. Soruşturma kapsamında Cihan Medya Dağıtım Temsilcisi M.T. ile Kırşehir Çalışanlar Derneği Başkanı E.K'nin arandığı öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.