FETÖ’nün Kasası Kırşehir'de Yakalandı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2016 - 09:20, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

FETÖ’nün Kasası Kırşehir'de Yakalandı

TEM (Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü) ekipleri tarafından alınan bilgiye göre FETÖ soruşturması kapsamında hakkında arama kararı bulunan ve FETÖ’nün kasası olduğu öne sürülen Orhan Y. yakalandı. Edinilen bilgiye göre Kahramanmaraş’ta hakkında arama kararı çıkartılan Orhan Y.’nin yolcu otobüsü ile Ankara’ya gittiği bilgisi ile harekete geçildi. Kırşehir’in Mucur ilçesi girişinde yapılan aramada Kahramanmaraş’tan gelmekte olan yolcu otobüsü durduruldu. Saçını ve sakallarını keserek kendisini gizlemeye çalıştığı belirtilen Orhan Y. gözaltına alındı. Emniyette sorgulanan Orhan Y. işlemlerinin ardından Kahramanmaraş’a gönderilecek. Yapılan aramada Orhan Y.’nin üzerinden Türk lirası ve döviz ele geçirildiği bilgisine ulaşıldı. Orhan Y.’nin Fetullahçı yapılanmanın Kahramanmaraş'ta kasası olduğu öne sürüldü.
TEM (Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü) ekipleri tarafından alınan bilgiye göre FETÖ soruşturması kapsamında hakkında arama kararı bulunan ve FETÖ’nün kasası olduğu öne sürülen Orhan Y. yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Kahramanmaraş’ta hakkında arama kararı çıkartılan Orhan Y.’nin yolcu otobüsü ile Ankara’ya gittiği bilgisi ile harekete geçildi. Kırşehir’in Mucur ilçesi girişinde yapılan aramada Kahramanmaraş’tan gelmekte olan yolcu otobüsü durduruldu. Saçını ve sakallarını keserek kendisini gizlemeye çalıştığı belirtilen Orhan Y. gözaltına alındı. Emniyette sorgulanan Orhan Y. işlemlerinin ardından Kahramanmaraş’a gönderilecek. Yapılan aramada Orhan Y.’nin üzerinden Türk lirası ve döviz ele geçirildiği bilgisine ulaşıldı. Orhan Y.’nin Fetullahçı yapılanmanın Kahramanmaraş'ta kasası olduğu öne sürüldü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.