FETÖ’nün 'İç Anadolu dar bölge imam yardımcısı' yakalandı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2017 - 20:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

FETÖ’nün 'İç Anadolu dar bölge imam yardımcısı' yakalandı

 Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında örgütün “İç Anadolu dar bölge imam yardımcısı” olduğu ileri sürülen bir kişi yakalandı. Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında  Kırşehir, Kayseri, Niğde, Aksaray, Nevşehir ve Yozgat illerinin sözde adliyeden sorumlu imam yardımcısı Bekir P., Kayseri’de yakalandı. Bekir P., İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Bekir P.’nin Kayseri’de özel bir eğitim kurumunda öğretmen olarak görev yaptığı öğrenildi. FETÖ’nün “Dar bölge imam yardımcısı” tutuklandı evşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan FETÖ’nün sözde adliyeden sorumlu dar bölge imam yardımcısı tutuklandı. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlarlar Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından Kayseri’de gözaltına alınan FETÖ’nün “Sözde adliyelerden sorumlu imam yardımcısı” Bekir P., gözaltına alınmasının ardından bu sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından Sulh Ceza Hakimliğine tutuklanma talebi ile sevk edilen zanlı, tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. FETÖ’nün sözde adliyeden sorumlu imam yardımcısı Bekir P., Kayseri, Kırşehir, Niğde, Aksaray, Nevşehir ve Yozgat illerinde adliyelerden sorumlu imam yardımcısı olduğu iddiasıyla yakalanmıştı.
 Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında örgütün “İç Anadolu dar bölge imam yardımcısı” olduğu ileri sürülen bir kişi yakalandı.

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında  Kırşehir, Kayseri, Niğde, Aksaray, Nevşehir ve Yozgat illerinin sözde adliyeden sorumlu imam yardımcısı Bekir P., Kayseri’de yakalandı. Bekir P., İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Bekir P.’nin Kayseri’de özel bir eğitim kurumunda öğretmen olarak görev yaptığı öğrenildi.

FETÖ’nün “Dar bölge imam yardımcısı” tutuklandı

evşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan FETÖ’nün sözde adliyeden sorumlu dar bölge imam yardımcısı tutuklandı. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlarlar Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından Kayseri’de gözaltına alınan FETÖ’nün “Sözde adliyelerden sorumlu imam yardımcısı” Bekir P., gözaltına alınmasının ardından bu sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından Sulh Ceza Hakimliğine tutuklanma talebi ile sevk edilen zanlı, tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. FETÖ’nün sözde adliyeden sorumlu imam yardımcısı Bekir P., Kayseri, Kırşehir, Niğde, Aksaray, Nevşehir ve Yozgat illerinde adliyelerden sorumlu imam yardımcısı olduğu iddiasıyla yakalanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.