FETÖ Mensubu Öğretmen Yol Kontrolünde Yakalandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2016 - 16:20, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

FETÖ Mensubu Öğretmen Yol Kontrolünde Yakalandı

FETÖ Soruşturması kapsamında görevden ihraç edilen ve hakkında yakalama kararı bulunan öğretmen, yol kontrolünde yakalandı. Nevşehir'de görevden uzaklaştırılan ve hakkında yakalama kararı çıkarılan öğretmen M.Y'nin Ankara'ya gideceği yönünde ihbarı değerlendiren Kaman İlçe Jandarma ekipleri Hamit Köyü yakınlarında yol uygulaması yaptı.Uygulama sırasında aracı durdurulan M.Y burada gözaltına alınarak Kaman Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.Buradaki sorgusunun ardından Kaman Adliyesi'ne sevk edilen M.Y, daha sonra yargılanmak üzere Nevşehir'e gönderildi.

FETÖ Soruşturması kapsamında görevden ihraç edilen ve hakkında yakalama kararı bulunan öğretmen, yol kontrolünde yakalandı.

Nevşehir'de görevden uzaklaştırılan ve hakkında yakalama kararı çıkarılan öğretmen M.Y'nin Ankara'ya gideceği yönünde ihbarı değerlendiren Kaman İlçe Jandarma ekipleri Hamit Köyü yakınlarında yol uygulaması yaptı.Uygulama sırasında aracı durdurulan M.Y burada gözaltına alınarak Kaman Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.Buradaki sorgusunun ardından Kaman Adliyesi'ne sevk edilen M.Y, daha sonra yargılanmak üzere Nevşehir'e gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.