FETÖ Lideri Gülen Zehirlendi, İntihar da Var

GÜNDEM 17.11.2021 - 22:06, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

FETÖ Lideri Gülen Zehirlendi, İntihar da Var

FETÖ lideri Fethullah Gülen'in dün gece zehirlendi Pensilvanya’daki çiftlikte bulunan örgüt yöneticilerinden biri de intihar etti.

Odatv'nin istihbarat kaynaklarından doğrulattığı habere göre, FETÖ lideri Fethullah Gülen zehirlendi.Örgüte, yaşanan gelişmeler ile ilgili konuşmama talimatı verildi.Gülen'in ikamet ettiği Saylorsburg bölgesindeki villanın önüne gelen çok sayıda araç ve kalabalık, Gülen'in ölmüş olabileceği ihtimalini akıllara getirdi. Konuya ilişkin seri paylaşımlar yapan Avukat Burak Bekiroğlu'na göre, Türk istihbaratından bir görevli, terör örgütü elebaşının kaldığı malikaneye sızdı ve Fetullah Gülen'i zehirledi.      ''TÜRK İSTİHBARATÇI ZEHİRLEDİ, BİR DE İNTİHAR'' Konuya ilişkin seri paylaşımlar yapan Avukat Burak Bekiroğlu'na göre, Türk istihbaratından bir görevli, terör örgütü elebaşının kaldığı malikaneye sızdı ve Fetullah Gülen'i zehirledi. Bekiroğlu sosyal medya hesabından, '' Gelen bilgiye göre, Fetullah Gülen, sağ kolu Cevdet Türkyolu'nun bir adamı tarafından zehirlenmiş. Aynı süreçte Cevdet Türkyolu'nun evinde biri intihar ediyor. İntihar edenin Türkyolu mu olduğu yoksa Gülen'i zehirleyen kişiye zarar verip intihar süsü mü verdikleri belli değil."
FETÖ lideri Fethullah Gülen'in dün gece zehirlendi Pensilvanya’daki çiftlikte bulunan örgüt yöneticilerinden biri de intihar etti.

Odatv'nin istihbarat kaynaklarından doğrulattığı habere göre, FETÖ lideri Fethullah Gülen zehirlendi.Örgüte, yaşanan gelişmeler ile ilgili konuşmama talimatı verildi.Gülen'in ikamet ettiği Saylorsburg bölgesindeki villanın önüne gelen çok sayıda araç ve kalabalık, Gülen'in ölmüş olabileceği ihtimalini akıllara getirdi. Konuya ilişkin seri paylaşımlar yapan Avukat Burak Bekiroğlu'na göre, Türk istihbaratından bir görevli, terör örgütü elebaşının kaldığı malikaneye sızdı ve Fetullah Gülen'i zehirledi. 

 

 

''TÜRK İSTİHBARATÇI ZEHİRLEDİ, BİR DE İNTİHAR''

Konuya ilişkin seri paylaşımlar yapan Avukat Burak Bekiroğlu'na göre, Türk istihbaratından bir görevli, terör örgütü elebaşının kaldığı malikaneye sızdı ve Fetullah Gülen'i zehirledi. Bekiroğlu sosyal medya hesabından, '' Gelen bilgiye göre, Fetullah Gülen, sağ kolu Cevdet Türkyolu'nun bir adamı tarafından zehirlenmiş. Aynı süreçte Cevdet Türkyolu'nun evinde biri intihar ediyor. İntihar edenin Türkyolu mu olduğu yoksa Gülen'i zehirleyen kişiye zarar verip intihar süsü mü verdikleri belli değil."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.