FETÖ davasına bakan hakim FETÖ’den görevden alındı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2017 - 19:39, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

FETÖ davasına bakan hakim FETÖ’den görevden alındı

Kırşehir’de sabah saatlerinde girdiği FETÖ duruşmasında aniden duruşmayı terk eden ağır ceza reisi, yapılan ByLock soruşturması kapsamında görevden alındı. Kırşehir’de sabah saatlerinde görülen FETÖ davasında Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı F.M.A., aniden duruşmayı terk etti. Yarım bırakılan duruşmaya ise yedek üye hakim D.B. baktı. Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 2. Dairesi tarafından FETÖ soruşturması kapsamında açığa alınan 7 hakim ve savcı arasında Kırşehir Ağır Ceza Başkanı F.M.A.'nın olduğu da öğrenildi. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı F.M.A., MİT tırları soruşturması kapsamında FETÖ’cü hakim ve savcıları tutuklayan hâkim olarak tanınıyor. F.M.A, Kırşehir’de 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ağır ceza mahkemesi başkanı olarak atanmıştı.
Kırşehir’de sabah saatlerinde girdiği FETÖ duruşmasında aniden duruşmayı terk eden ağır ceza reisi, yapılan ByLock soruşturması kapsamında görevden alındı.

Kırşehir’de sabah saatlerinde görülen FETÖ davasında Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı F.M.A., aniden duruşmayı terk etti. Yarım bırakılan duruşmaya ise yedek üye hakim D.B. baktı. Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 2. Dairesi tarafından FETÖ soruşturması kapsamında açığa alınan 7 hakim ve savcı arasında Kırşehir Ağır Ceza Başkanı F.M.A.'nın olduğu da öğrenildi. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı F.M.A., MİT tırları soruşturması kapsamında FETÖ’cü hakim ve savcıları tutuklayan hâkim olarak tanınıyor. F.M.A, Kırşehir’de 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ağır ceza mahkemesi başkanı olarak atanmıştı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.