Ferhat Göçer, ''Neşet Ertaş'ın Askeriyim''

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.08.2018 - 15:34, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ferhat Göçer, ''Neşet Ertaş'ın Askeriyim''

İkincisi yapılan Neşet Ertaş Kültür Sanat Festivalinde sahne alan Ferhat Göçer, ''Neşet Ertaş'ın Askeriyim'' açıklamasında bulundu. Festival çerçevesinde Kırşehir’in Cacabey Meydanı’nda sahneye çıkan Ferhat Göçer, “Türkçe müzik dinleyen herkesin gönlünde taht kuran büyük bir ustanın huzurundayız. Acı dolu bir hayatı olan büyük ustanın en çok ‘Yalan Dünya’ türküsünü beğeniyorum. Benim duygularımı anlatan müthiş bir edebiyata sahip eserdir. O şarkı söylediği zaman dinlediğimde benim bütün hücrelerine genlerime kadar işlediğini hissederim. Ben Neşet Ertaş’ın askeriyim” dedikten sonra ‘Neredesin Sen’i seslendirdi.  
İkincisi yapılan Neşet Ertaş Kültür Sanat Festivalinde sahne alan Ferhat Göçer, ''Neşet Ertaş'ın Askeriyim'' açıklamasında bulundu.

Festival çerçevesinde Kırşehir’in Cacabey Meydanı’nda sahneye çıkan Ferhat Göçer, “Türkçe müzik dinleyen herkesin gönlünde taht kuran büyük bir ustanın huzurundayız. Acı dolu bir hayatı olan büyük ustanın en çok ‘Yalan Dünya’ türküsünü beğeniyorum. Benim duygularımı anlatan müthiş bir edebiyata sahip eserdir. O şarkı söylediği zaman dinlediğimde benim bütün hücrelerine genlerime kadar işlediğini hissederim. Ben Neşet Ertaş’ın askeriyim” dedikten sonra ‘Neredesin Sen’i seslendirdi.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.