Fenerbahçe-Olympiacos Maçı Kırşehir'de Dev Ekranda

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.05.2017 - 22:12, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Fenerbahçe-Olympiacos Maçı Kırşehir'de Dev Ekranda

Avrupa Şampiyonluğu yolunda final maçına çıkacak olan Fenerbahçe Erkek Basketbol takımının , yunan ekibi Olympiacos ile yapacağı maç, Kırşehir'de dev ekrandan yayınlanacak. 21 Mayıs pazar günü saat 21:00'de başlayacak maç , Cacabey meydanında bulunan dev ekrandan Kırşehirlilerle buluşacak.TRT-1'den naklen yayınlanacak maça , Fenerbahçeliler ile birlikte tüm taraftarların maça büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Avrupa Şampiyonluğu yolunda final maçına çıkacak olan Fenerbahçe Erkek Basketbol takımının , yunan ekibi Olympiacos ile yapacağı maç, Kırşehir'de dev ekrandan yayınlanacak.

21 Mayıs pazar günü saat 21:00'de başlayacak maç , Cacabey meydanında bulunan dev ekrandan Kırşehirlilerle buluşacak.TRT-1'den naklen yayınlanacak maça , Fenerbahçeliler ile birlikte tüm taraftarların maça büyük ilgi göstermesi bekleniyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.