Fatih Portakal Görevini Bıraktı

GÜNDEM 24.08.2020 - 12:37, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Fatih Portakal Görevini Bıraktı

FOX TV, sunucu Fatih Portakal’ın ayrılığına ilişkin, “Değerli ekip arkadaşımız görevi bırakma kararı aldığını ve emekli olma isteğini kanal yönetimimizde bildirmiştir” açıklamasını yaptı. Fatih Portakal da, kanala teşekkür ederek, “Siz veda ederken, çalıştığınız kurumun hakkınızda bu cümleleri kurması her çalışana nasip olmaz” dedi.

FOX TV, ana haber sunucusu Fatih Portakal’ın ayrılığına ilişkin bir açıklama yayımladı. “Değerli ekip arkadaşımız görevi bırakma kararı aldığını ve emekli olma isteğini kanal yönetimimizde bildirmiştir” denilen açıklamada, “Fatih Portakal FOX’un en önemli değerlerinden bir olmuştur. Kendisine teşekkür ediyor, yeni yaşamında mutluluklar diliyoruz” ifadelerine yer verildi. Kanaldan yapılan açıklamada, yeni döneme ilişkin ise, “Doğan Şentürk yönetimindeki FOX Haber bugünden sonra da aynı çizgide, etik gazetecilik ilkelerini en ön planda tutarak, doğru ve objektif haber politikasına devam edecektir” denildi.   Kanaldan yapılan açıklamada, şu  ifadelere yer verildi: “2010 yılından beri kanalımızda FOX Ana Haber bülteni sunuculuğu görevini büyük bir başarıyla yürüten ve FOX ekranlarından milyonlara ulaşarak Türk televizyon tarihine geçen rekor başarılarda önemli katkıları olan değerli ekip arkadaşımız Fatih Portakal, görevini bırakma kararı aldığını ve emekli olma isteğini kanal yönetimimize bildirmiştir. “Fatih Portakal görevi süresince FOX’un en önemli değerlerinden biri olmuştur. Aldığı karara saygı duymakla birlikte, çok sevdiğimiz bir çalışma arkadaşımıza veda ediyor olmaktan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İzleyicimize objektif ve doğru haber sunma politikası doğrultusunda; samimiyet, açık sözlülük ve cesaretle sunduğu haberler takdirle izlenmiştir. Bugüne kadarki tüm katkıları için kendisine teşekkür ediyor, yeni yaşamında mutluluklar diliyoruz.”   FATİH PORTAKAL: KENDİ TERCİHİMLE AYRILDIM   Fatih Portakal ise sosyal medya hesabından kanaldan yapılan açıklaması sonrası, “Siz veda ederken, çalıştığınız kurumun hakkınızda bu cümleleri kurması her çalışana nasip olmaz. Teşekkür ediyorum” diye yazdı. Portakal, kendi tercihiyle ayrıldığını belirterek, “Sadece, ‘Ne yapmak istiyorum?’ sorusunun cevabını aradım. İçsel devrime ihtiyacım vardı. Kariyer, tanınmışlık, kazanç vazgeçilebilecek şeylerdi. Başta sağlık, dinginlik, huzur ve aile ise insanın yaşam nedeni. Kararı bu kadar net verdim. Bu yıl ve belki sonrasında toprağın sakin ritminde yaşayıp ruhumu ve bedenimi dengeleyeceğim. Tabiatla olabildiğince bütünleşip kıymetini bilerek yaşam süreceğim. Kalın sağlıkla” ifadelerini kullandı.
FOX TV, sunucu Fatih Portakal’ın ayrılığına ilişkin, “Değerli ekip arkadaşımız görevi bırakma kararı aldığını ve emekli olma isteğini kanal yönetimimizde bildirmiştir” açıklamasını yaptı. Fatih Portakal da, kanala teşekkür ederek, “Siz veda ederken, çalıştığınız kurumun hakkınızda bu cümleleri kurması her çalışana nasip olmaz” dedi.

FOX TV, ana haber sunucusu Fatih Portakal’ın ayrılığına ilişkin bir açıklama yayımladı.

“Değerli ekip arkadaşımız görevi bırakma kararı aldığını ve emekli olma isteğini kanal yönetimimizde bildirmiştir” denilen açıklamada, “Fatih Portakal FOX’un en önemli değerlerinden bir olmuştur. Kendisine teşekkür ediyor, yeni yaşamında mutluluklar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Kanaldan yapılan açıklamada, yeni döneme ilişkin ise, “Doğan Şentürk yönetimindeki FOX Haber bugünden sonra da aynı çizgide, etik gazetecilik ilkelerini en ön planda tutarak, doğru ve objektif haber politikasına devam edecektir” denildi.

 

Kanaldan yapılan açıklamada, şu  ifadelere yer verildi:

“2010 yılından beri kanalımızda FOX Ana Haber bülteni sunuculuğu görevini büyük bir başarıyla yürüten ve FOX ekranlarından milyonlara ulaşarak Türk televizyon tarihine geçen rekor başarılarda önemli katkıları olan değerli ekip arkadaşımız Fatih Portakal, görevini bırakma kararı aldığını ve emekli olma isteğini kanal yönetimimize bildirmiştir.

“Fatih Portakal görevi süresince FOX’un en önemli değerlerinden biri olmuştur. Aldığı karara saygı duymakla birlikte, çok sevdiğimiz bir çalışma arkadaşımıza veda ediyor olmaktan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İzleyicimize objektif ve doğru haber sunma politikası doğrultusunda; samimiyet, açık sözlülük ve cesaretle sunduğu haberler takdirle izlenmiştir. Bugüne kadarki tüm katkıları için kendisine teşekkür ediyor, yeni yaşamında mutluluklar diliyoruz.”

 

FATİH PORTAKAL: KENDİ TERCİHİMLE AYRILDIM

 

Fatih Portakal ise sosyal medya hesabından kanaldan yapılan açıklaması sonrası, “Siz veda ederken, çalıştığınız kurumun hakkınızda bu cümleleri kurması her çalışana nasip olmaz. Teşekkür ediyorum” diye yazdı.

Portakal, kendi tercihiyle ayrıldığını belirterek, “Sadece, ‘Ne yapmak istiyorum?’ sorusunun cevabını aradım. İçsel devrime ihtiyacım vardı. Kariyer, tanınmışlık, kazanç vazgeçilebilecek şeylerdi. Başta sağlık, dinginlik, huzur ve aile ise insanın yaşam nedeni. Kararı bu kadar net verdim. Bu yıl ve belki sonrasında toprağın sakin ritminde yaşayıp ruhumu ve bedenimi dengeleyeceğim. Tabiatla olabildiğince bütünleşip kıymetini bilerek yaşam süreceğim. Kalın sağlıkla” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.