Failleri Yakayı Ele Verdi

ASAYİŞ 12.01.2022 - 14:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Failleri Yakayı Ele Verdi

Bağbaşı TOKİ konutlarındaki su saatlerini çalanlar nihayet bulundu.Kiralık ev bakma bahanesiyle konutları gezen ve su saatlerini çalan karı-koca cezaevine gönderildi.

Türkiye'nin en geç tamamlanan TOKİ konut projesi olarak tarihe geçen Bağbaşı TOKİ 3. Etap projesindeki hak sahipleri, ışıklandırma ve güvenlik problemi olduğunu belirterek gazetemize bu konudaki şikayetlerini iletmişlerdi.Çalışan 4 güvenlik görevlisinin işe gelmediklerini ileri süren hak sahipleri sürekli olarak hırsızlık olayları meydana geldiğini ve dairelere ait su saatlerinin çalındığını bildirmişti.Gazetemiz ise bu hırsızlık olayını gündeme getirerek hak sahiplerinin bir türlü başlarının dertten kurtulmadığını yazmıştık.     HIRSIZLAR BULUNDU Bağbaşı TOKİ konutlarında meydana gelen hırsızlık vakalarının failleri bulundu.Edinilen bilgiye göre kiralık ev bakma bahanesiyle evlerin boş olmasından istifade ederek takılı su sayaçlarını söktükleri ve sattıkları belirlenen F.Ş., ve eşi N.C.  teknik takibin ardından yakayı ele verdi.     Kırşehir Emniyet Müdürlüğündeki ifadelerinin ardından adli mercilere sevk edilen şüphelilerden F.Ş., tutuklanarak E-Tipi Cezaevine gönderildi. Çalışan sayaçlar ise sattıkları iş yerlerinden alınarak sahiplerine teslim edildi.
Bağbaşı TOKİ konutlarındaki su saatlerini çalanlar nihayet bulundu.Kiralık ev bakma bahanesiyle konutları gezen ve su saatlerini çalan karı-koca cezaevine gönderildi.

Türkiye'nin en geç tamamlanan TOKİ konut projesi olarak tarihe geçen Bağbaşı TOKİ 3. Etap projesindeki hak sahipleri, ışıklandırma ve güvenlik problemi olduğunu belirterek gazetemize bu konudaki şikayetlerini iletmişlerdi.Çalışan 4 güvenlik görevlisinin işe gelmediklerini ileri süren hak sahipleri sürekli olarak hırsızlık olayları meydana geldiğini ve dairelere ait su saatlerinin çalındığını bildirmişti.Gazetemiz ise bu hırsızlık olayını gündeme getirerek hak sahiplerinin bir türlü başlarının dertten kurtulmadığını yazmıştık.

 

 

HIRSIZLAR BULUNDU

Bağbaşı TOKİ konutlarında meydana gelen hırsızlık vakalarının failleri bulundu.Edinilen bilgiye göre kiralık ev bakma bahanesiyle evlerin boş olmasından istifade ederek takılı su sayaçlarını söktükleri ve sattıkları belirlenen F.Ş., ve eşi N.C.  teknik takibin ardından yakayı ele verdi.

 

 

Kırşehir Emniyet Müdürlüğündeki ifadelerinin ardından adli mercilere sevk edilen şüphelilerden F.Ş., tutuklanarak E-Tipi Cezaevine gönderildi. Çalışan sayaçlar ise sattıkları iş yerlerinden alınarak sahiplerine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.