Faili Meçhul Bir Cinayetin Daha Aydınlatılması İçin Çalışma Başlatıldı

ASAYİŞ 17.03.2021 - 13:43, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Faili Meçhul Bir Cinayetin Daha Aydınlatılması İçin Çalışma Başlatıldı

Kırşehir'de 17 yıl önce kaybolan Mehrinaz Ayatay'ın (84) bulunmasu için çalışma başlatıldı.

İl Emniyet Müdürü Murat Türesin'in göreve başlamasının ardından Kırşehir'de çok sayıda faili meçhul cinayet dosyası yeniden açılmıştı.Türesin'in başlattığı çalışma sonucu yıllar önce cinayete kurban gitmiş vatandaşların katilleri bulunarak yargı süreci başlatılmıştı.Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü bu kez de 17 yıl önce kaybolan ve cinayete kurban gittiği düşünülen 84 yaşındaki Mehrinaz Ayatay için çalışma başlattı.     Bahçelievler Mahallesi'nde yaşayan Mehrinaz Ayatay, 2004 yılında kayboldu. Ailesi ve polis ekipleri tarafından aranan yaşlı kadın, o günden bu yana bulunamadı. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından turulan  özel kurulan ekip, 17 yıl önce kaybolan Mehrinaz Ayatay'ın bulunması için çalışma başlattı. Ekipler ilk etapta, Bahçelievler mahallesindede bulunan su kuyularında arama gerçekleştirdi.  
Kırşehir'de 17 yıl önce kaybolan Mehrinaz Ayatay'ın (84) bulunmasu için çalışma başlatıldı.

İl Emniyet Müdürü Murat Türesin'in göreve başlamasının ardından Kırşehir'de çok sayıda faili meçhul cinayet dosyası yeniden açılmıştı.Türesin'in başlattığı çalışma sonucu yıllar önce cinayete kurban gitmiş vatandaşların katilleri bulunarak yargı süreci başlatılmıştı.Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü bu kez de 17 yıl önce kaybolan ve cinayete kurban gittiği düşünülen 84 yaşındaki Mehrinaz Ayatay için çalışma başlattı.

 

 

Bahçelievler Mahallesi'nde yaşayan Mehrinaz Ayatay, 2004 yılında kayboldu. Ailesi ve polis ekipleri tarafından aranan yaşlı kadın, o günden bu yana bulunamadı. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından turulan  özel kurulan ekip, 17 yıl önce kaybolan Mehrinaz Ayatay'ın bulunması için çalışma başlattı. Ekipler ilk etapta, Bahçelievler mahallesindede bulunan su kuyularında arama gerçekleştirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.