Faciaya Ramak Kala

YAŞAM 12.01.2021 - 19:34, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Faciaya Ramak Kala

Kırşehir'de bir apartman dairesinin pencresinden düşen cam az kalsın faciaya neden oluyordu.

Lise Caddesi üzerinde bulunan bir binanın 6. katında bulunan ve boş olan dairenin penceresinden düşen cam kütlesi kaldırıma düştü.O sırada oradan geçmekte olan vatandaşların önüne düşen cam kütlesi yürekleri ağızlara getirdi.Kırşehir'in en yoğun caddelerinden birisinde meydana gelen olayda herhangi bir kişinin yaralanmaması sevindirdi.     İTFAİYE EKİPLERİ OLAYA MÜDAHALE ETTİ   Olayın ardından cadde bir süre yaya trafiğine kapatılırken itfaiye ekipleri ise vinç yardımıyla tehlike yaratan penceredeki diğer kırık camları temizleyerek güvenilir hale getirdi.Daha önce bir kısmının kırıldığı tespit edilen penceredeki cam kütlesinin düşmesine ise rüzgarın neden olduğu ileri sürüldü.Müdahalenin ardından cadde tekrar yaya trafiğine açıldı.
Kırşehir'de bir apartman dairesinin pencresinden düşen cam az kalsın faciaya neden oluyordu.

Lise Caddesi üzerinde bulunan bir binanın 6. katında bulunan ve boş olan dairenin penceresinden düşen cam kütlesi kaldırıma düştü.O sırada oradan geçmekte olan vatandaşların önüne düşen cam kütlesi yürekleri ağızlara getirdi.Kırşehir'in en yoğun caddelerinden birisinde meydana gelen olayda herhangi bir kişinin yaralanmaması sevindirdi.

 

 

İTFAİYE EKİPLERİ OLAYA MÜDAHALE ETTİ

 

Olayın ardından cadde bir süre yaya trafiğine kapatılırken itfaiye ekipleri ise vinç yardımıyla tehlike yaratan penceredeki diğer kırık camları temizleyerek güvenilir hale getirdi.Daha önce bir kısmının kırıldığı tespit edilen penceredeki cam kütlesinin düşmesine ise rüzgarın neden olduğu ileri sürüldü.Müdahalenin ardından cadde tekrar yaya trafiğine açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.