''Fabrikamızı Devlete Ücretsiz Tahsis Etmeye Hazırız''

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2020 - 21:11, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

''Fabrikamızı Devlete Ücretsiz Tahsis Etmeye Hazırız''

Kırşehir OSB'de üretim faaliyeti gerçekleştiren iş adamı Cemil Tuygun , artan maske , eldiven ve tulum ihtiyacına karşı devlet tarafından üretim gerçekleştirilmek üzere 1000 m2'lik fabrika binasını tahsis edebileceklerini belirtti. Kırşehir Organize Sanayi Bölgesinde 3 fabrika binasına sahip olduklarını belirten İş Adamı Cemil Tuygun ,'' Devletimiz ve Milletimiz zor bir süreçten geçiyor. Öncelikle virüsten etkilenen vatandaşlarımıza şifa diliyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ise Cenabı Allah'tan Rahmet Diliyoruz. hastanelerimizde ve çevremizdeki vaka sayısı her geçen gün artıyor. Ülkemizin sağlık alanındaki çalışmalarını takdir ediyoruz. Sağlık hizmetlerinde kullanılan Eldiven, Maske ve Tulum ihtiyaçları önem arz etmektedir. Devletimizin bu ürünleri karşılama konusunda imalat ihtiyacı oluşursa eğer, Kırşehir Organize Sanayi Bölgesinde bulunan 3 fabrika binamız'dan 1000 m2 lik kapalı alana sahip, yükleme Girişi Olan, 3 Odalık idari Oda vasıflı Fabrika Binamızı devletimizin hizmetine ücretsiz olarak kiralamak istediğimizi taahhüt ederiz. Ayrıca diğer fabrika binalarımızda kullanmakta olduğumuz makine gruplarından herhangi birine ihtiyaç duyulursa eğer seve seve devletimizin hizmetine sunmak istiyoruz. Devletimiz bir olsun, uzanan el kendi vatandaşından olsun. Rabbim bu zor süreçte vatanımızı ve milletimizi korusun.'' ifadelerine yer verdi.

Kırşehir OSB'de üretim faaliyeti gerçekleştiren iş adamı Cemil Tuygun , artan maske , eldiven ve tulum ihtiyacına karşı devlet tarafından üretim gerçekleştirilmek üzere 1000 m2'lik fabrika binasını tahsis edebileceklerini belirtti.

Kırşehir Organize Sanayi Bölgesinde 3 fabrika binasına sahip olduklarını belirten İş Adamı Cemil Tuygun ,'' Devletimiz ve Milletimiz zor bir süreçten geçiyor. Öncelikle virüsten etkilenen vatandaşlarımıza şifa diliyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ise Cenabı Allah'tan Rahmet Diliyoruz. hastanelerimizde ve çevremizdeki vaka sayısı her geçen gün artıyor. Ülkemizin sağlık alanındaki çalışmalarını takdir ediyoruz. Sağlık hizmetlerinde kullanılan Eldiven, Maske ve Tulum ihtiyaçları önem arz etmektedir.

Devletimizin bu ürünleri karşılama konusunda imalat ihtiyacı oluşursa eğer, Kırşehir Organize Sanayi Bölgesinde bulunan 3 fabrika binamız'dan 1000 m2 lik kapalı alana sahip, yükleme Girişi Olan, 3 Odalık idari Oda vasıflı Fabrika Binamızı devletimizin hizmetine ücretsiz olarak kiralamak istediğimizi taahhüt ederiz. Ayrıca diğer fabrika binalarımızda kullanmakta olduğumuz makine gruplarından herhangi birine ihtiyaç duyulursa eğer seve seve devletimizin hizmetine sunmak istiyoruz. Devletimiz bir olsun, uzanan el kendi vatandaşından olsun. Rabbim bu zor süreçte vatanımızı ve milletimizi korusun.'' ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.