EYUDER İl Temsilcisi Rıdvan Karabulut , '' Üye Sayımızı 20 Katına Çıkardık''

EĞİTİM 22.10.2020 - 10:48, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

EYUDER İl Temsilcisi Rıdvan Karabulut , '' Üye Sayımızı 20 Katına Çıkardık''

Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği (EYUDER) Kirsehir Temsilcisi Rıdvan Karabulut öenmli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz  yıl  Kırşehir İl Temsilcisi  görevlendirildiği Eyuder'in üye sayısını  1 yılı doldurmadan 20 katına çıkardıklarını belirten Rıdvan Karabulut, mutlu ve gururlu olduklarını belirtti. Pandemi sürecinin çalışmalarını biraz da olsa yavaşlattığını belirten Karabulut , ''Buna rağne çalışmalarımıza devam ediyoruz.Çalismalarımızda bizi hiç yalnız bırakmayan Sn. Genel Başkanımız Âdem Çilek Beyefendiye ve Yönetim Kuruluna çok teşekkür ederiz.'' dedi. MAKALE YAZIMI VE SPSS ONLINE EĞİTİM ''İlk sosyal sorumluluk projemiz Kirsehir Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler il Müdürlüğü personeline verilecek eğitimle başlıyor'' diye sözlerini sürdüren Rıdvan Karabulut , '' Rize Eyuder il Temsilcimiz Sn. Mustafa Demir tarafından yürütülecek  "Makale Yazımı ve SPSS online Egitimi". çalışmasının verimli olmasını dileriz.Basta çalışmanın başlamasında büyük gayret sarfeden Kaman ASP Mudirlerimizden Sn. Sureyya Bulut Hanımefendiye  il Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.'' ifadelerine yer verdi.
Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği (EYUDER) Kirsehir Temsilcisi Rıdvan Karabulut öenmli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz  yıl  Kırşehir İl Temsilcisi  görevlendirildiği Eyuder'in üye sayısını  1 yılı doldurmadan 20 katına çıkardıklarını belirten Rıdvan Karabulut, mutlu ve gururlu olduklarını belirtti.

Pandemi sürecinin çalışmalarını biraz da olsa yavaşlattığını belirten Karabulut , ''Buna rağne çalışmalarımıza devam ediyoruz.Çalismalarımızda bizi hiç yalnız bırakmayan Sn. Genel Başkanımız Âdem Çilek Beyefendiye ve Yönetim Kuruluna çok teşekkür ederiz.'' dedi.

MAKALE YAZIMI VE SPSS ONLINE EĞİTİM

''İlk sosyal sorumluluk projemiz Kirsehir Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler il Müdürlüğü personeline verilecek eğitimle başlıyor'' diye sözlerini sürdüren Rıdvan Karabulut , '' Rize Eyuder il Temsilcimiz Sn. Mustafa Demir tarafından yürütülecek  "Makale Yazımı ve SPSS online Egitimi". çalışmasının verimli olmasını dileriz.Basta çalışmanın başlamasında büyük gayret sarfeden Kaman ASP Mudirlerimizden Sn. Sureyya Bulut Hanımefendiye  il Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.'' ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.