Evini Terk Eden Eşinden Pankartla Özür Diledi

YAŞAM 17.08.2022 - 14:26, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Evini Terk Eden Eşinden Pankartla Özür Diledi

Kırşehir'de evini terk eden eşinden pankartla özür dileyen adam, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Alınan bilgiye göre Çiçekdağı'nda yaşayan S.A., Cacabey Meydanı'na gelerek ''Aşkım Rukiyem Beni Affet'' yazılı pankart açtı.Pankartı görüntülenmesinin ardından Polis ekipleri olay yerine gelerek adamı, Ahi Polis Karakolu'na götürülerek ifadesi alındı.Aile polisliği görevlilerine teslim edilen S.A., açtığı pankartla da sosyal medyayı salladı.  Açtığı pankartla eşi Rukiye A.'ya seslenen S.A., "Bana çocuklarımız için fırsat ver. Hatalıyım, hatamı anladım. Seni çok seviyorum. Çocuklarımızı anasız, babasız bırakmayalım. Seni canımdan çok seviyorum. Sen dönene kadar da açlık grevi yapacağım" ifadelerini kullandı.     Sosyal medyada Rukiye dönsün mü? Dönmesin mi? konulu tartışma başladı.
Kırşehir'de evini terk eden eşinden pankartla özür dileyen adam, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Alınan bilgiye göre Çiçekdağı'nda yaşayan S.A., Cacabey Meydanı'na gelerek ''Aşkım Rukiyem Beni Affet'' yazılı pankart açtı.Pankartı görüntülenmesinin ardından Polis ekipleri olay yerine gelerek adamı, Ahi Polis Karakolu'na götürülerek ifadesi alındı.Aile polisliği görevlilerine teslim edilen S.A., açtığı pankartla da sosyal medyayı salladı.

 Açtığı pankartla eşi Rukiye A.'ya seslenen S.A., "Bana çocuklarımız için fırsat ver. Hatalıyım, hatamı anladım. Seni çok seviyorum. Çocuklarımızı anasız, babasız bırakmayalım. Seni canımdan çok seviyorum. Sen dönene kadar da açlık grevi yapacağım" ifadelerini kullandı.

 

 

Sosyal medyada Rukiye dönsün mü? Dönmesin mi? konulu tartışma başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.