Eski ve Yeni Muhtarın Kavgasında Kan Aktı

ASAYİŞ 17.09.2020 - 18:01, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Eski ve Yeni Muhtarın Kavgasında Kan Aktı

Kırşehir'de eski ve yeni muhtarın aileleri arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı.

    Olay Kaman'a bağlı Çadırlı Hacıbayram Köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre husumetli olduğu ileri sürülen iki muhtar adayı arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Çıkan kavgada Cadırlı Hacıbayram köyü muhtarı K.E. ve yakınları eski muhtar R.D. ve E.D.'yi yaraladı. Kaman ilçe halk pazarında meydana gelen olay sonrası çevrede bulunanların da yardımları ile yaralı R.D. ve E.D. ilçe devlet hastanesine kaldırıldı. Muhtar adayı R.D., yapılan ilk müdahlenin ardından Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. İlçede yaşanan olayla ilgili Emniyet Güçlerinin titizlikle yürüttükleri çalışmalar neticesinde Faili olduğu ileri sürülen M.E. gözaltına alındı. Kolluk kuvvetlerinin geniş çaplı güvenlik önlemleri ve incelemeler devam ediyor.   Yeşil Kaman TV
Kırşehir'de eski ve yeni muhtarın aileleri arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı.

 
 
Olay Kaman'a bağlı Çadırlı Hacıbayram Köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre husumetli olduğu ileri sürülen iki muhtar adayı arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Çıkan kavgada Cadırlı Hacıbayram köyü muhtarı K.E. ve yakınları eski muhtar R.D. ve E.D.'yi yaraladı.
Kaman ilçe halk pazarında meydana gelen olay sonrası çevrede bulunanların da yardımları ile yaralı R.D. ve E.D. ilçe devlet hastanesine kaldırıldı. Muhtar adayı R.D., yapılan ilk müdahlenin ardından Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
İlçede yaşanan olayla ilgili Emniyet Güçlerinin titizlikle yürüttükleri çalışmalar neticesinde Faili olduğu ileri sürülen M.E. gözaltına alındı.
Kolluk kuvvetlerinin geniş çaplı güvenlik önlemleri ve incelemeler devam ediyor.
 
Yeşil Kaman TV
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.