Eski Savcının Öldürülmesi İle İlgili Detaylar Ortaya Çıktı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.09.2018 - 19:12, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Eski Savcının Öldürülmesi İle İlgili Detaylar Ortaya Çıktı

Niğde'de öldürülen Kırşehirli eski Cumhuriyet Savcısı Serhat Yağmur'un cinayeti ile ilgili detaylar ortaya çıktı. 2 yıl önce görevinden istifa ederek avukatlık görevini sürdüren eski Cumhuriyet Savcısı Serhat Yağmur'un (40) görevdeyken mal varlığını katil zanlısı Adnan Akçin'in (42) üzerine geçirdiği , Yağmur'un daha sonra birçok kez malların iadesini istediği ancak Akçin'in buna yanaşmadığı , en son buluşmada ise yine Serhat Yağmur'un yine malların iadesini istediği ancak ikili arasında çıkan tartışma büyüyünce Adnan Akçin'in yanında getirdiği tabancayı çekerek Serhat Yağmur'u başında vurarak öldürdüğü ortya çıktı. Adnan Akçin daha sonra, eski savcı Yağmur'un otomobiline koyduğu cesedini, Sazlıca beldesi yakınlarında bulunan çöplüğe götürüp, attı. Adnan Akçin, ardından da bir arkadaşına olayı anlatarak, yardım istedi. Arkadaşı da durumu polise bildirdi. Hemen harekete geçen polis ekipleri, çöplükte eski savcının cesediyle karşılaştı. Savcının cesedi otopsi için Ömer Halisdemir Devlet Hastanesi'ne götürülürken kaçan zanlı da kısa sürede yakalandı. Niğde'de öldürülen eski cumhuriyet savcısının cenazesi Kırşehir'de toprağa verildi Niğde, Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınan Serhat Yağmur'un (39) cenazesi, kara yolu ile Kırşehir Cacabey Camine getirildi. Eski Cumhuriyet Savcısı Yağmur'un Babası Süleyman Yağmur ve yakınları cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Yağmur'un cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Aşıkpaşa Mezarlığı'nda toprağa verildi. Serhat Yağmur'un Mucur Kuşaklı Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.
Niğde'de öldürülen Kırşehirli eski Cumhuriyet Savcısı Serhat Yağmur'un cinayeti ile ilgili detaylar ortaya çıktı.

2 yıl önce görevinden istifa ederek avukatlık görevini sürdüren eski Cumhuriyet Savcısı Serhat Yağmur'un (40) görevdeyken mal varlığını katil zanlısı Adnan Akçin'in (42) üzerine geçirdiği , Yağmur'un daha sonra birçok kez malların iadesini istediği ancak Akçin'in buna yanaşmadığı , en son buluşmada ise yine Serhat Yağmur'un yine malların iadesini istediği ancak ikili arasında çıkan tartışma büyüyünce Adnan Akçin'in yanında getirdiği tabancayı çekerek Serhat Yağmur'u başında vurarak öldürdüğü ortya çıktı.

Adnan Akçin daha sonra, eski savcı Yağmur'un otomobiline koyduğu cesedini, Sazlıca beldesi yakınlarında bulunan çöplüğe götürüp, attı. Adnan Akçin, ardından da bir arkadaşına olayı anlatarak, yardım istedi. Arkadaşı da durumu polise bildirdi. Hemen harekete geçen polis ekipleri, çöplükte eski savcının cesediyle karşılaştı. Savcının cesedi otopsi için Ömer Halisdemir Devlet Hastanesi'ne götürülürken kaçan zanlı da kısa sürede yakalandı. Niğde'de öldürülen eski cumhuriyet savcısının cenazesi Kırşehir'de toprağa verildi

Niğde, Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınan Serhat Yağmur'un (39) cenazesi, kara yolu ile Kırşehir Cacabey Camine getirildi. Eski Cumhuriyet Savcısı Yağmur'un Babası Süleyman Yağmur ve yakınları cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Yağmur'un cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Aşıkpaşa Mezarlığı'nda toprağa verildi. Serhat Yağmur'un Mucur Kuşaklı Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.