Eski Muhtar Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

ASAYİŞ 10.03.2021 - 19:15, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Eski Muhtar Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Kırşehir'de meydana gelen kazada 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı.

  Kırşehir'den Akçakent ilçesine seyir halinde olan Mehmet Kaya yönetimindeki 40 AAR 425 plakalı otomobil, Mahsenli köyü yakınındaki engebeli arazide devrildi.     Yamaçta sürüklenen aracın sürücüsü olan ve Akçakent'e bağlı Hasanlı Köyü Eski Muhtarı olan Mehmet Kaya, olay yerinde hayatını kaybetti.Araçta sıkışan Burhan Kaya ise çevredekilerin yardımıyla bulunduğu yerden çıkarılarak Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Kırşehir'de meydana gelen kazada 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı.

 

Kırşehir'den Akçakent ilçesine seyir halinde olan Mehmet Kaya yönetimindeki 40 AAR 425 plakalı otomobil, Mahsenli köyü yakınındaki engebeli arazide devrildi.

 

 

Yamaçta sürüklenen aracın sürücüsü olan ve Akçakent'e bağlı Hasanlı Köyü Eski Muhtarı olan Mehmet Kaya, olay yerinde hayatını kaybetti.Araçta sıkışan Burhan Kaya ise çevredekilerin yardımıyla bulunduğu yerden çıkarılarak Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.