Eski kız arkadaşını çadırda vurdu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.09.2016 - 18:33, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Eski kız arkadaşını çadırda vurdu

Mucur'un Gümüşkümbet Köyü'nde,  av tüfeğiyle vurulan 19 yaşındaki kişi yaşamını yitirdi.   Alınan bilgiye göre, yaklaşık 6 ay önce Zeynep B. (19) ile Suat B'nin (20) aileleri, mevsimlik işçi olarak Mucur'un Gümüşkümbet köyüne geldi.Burada tanıştığı ve sevgi beslediği Zeynep B'nin başka birisiyle nişanlandığını duyan Suat B, Zeynep B'yi konuşmak için kaldığı çadırın önüne çağırdı.İddiaya göre, buradaki konuşmanın tartışmaya dönüşmesi üzerine Suat B, yanında getirdiği av tüfeğiyle Zeynep B'ye ateş etti.Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Zeynep B, olay yerinde hayatını kaybetti.Suat B, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.
Mucur'un Gümüşkümbet Köyü'nde,  av tüfeğiyle vurulan 19 yaşındaki kişi yaşamını yitirdi.

  Alınan bilgiye göre, yaklaşık 6 ay önce Zeynep B. (19) ile Suat B'nin (20) aileleri, mevsimlik işçi olarak Mucur'un Gümüşkümbet köyüne geldi.Burada tanıştığı ve sevgi beslediği Zeynep B'nin başka birisiyle nişanlandığını duyan Suat B, Zeynep B'yi konuşmak için kaldığı çadırın önüne çağırdı.İddiaya göre, buradaki konuşmanın tartışmaya dönüşmesi üzerine Suat B, yanında getirdiği av tüfeğiyle Zeynep B'ye ateş etti.Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Zeynep B, olay yerinde hayatını kaybetti.Suat B, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.