Eşinin Gözleri Önünde Boğularak Can Verdi

ASAYİŞ 14.07.2020 - 21:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Eşinin Gözleri Önünde Boğularak Can Verdi

Kırşehir'de serinlemek gölete giren genç eşinin gözleri önünde boğularak can verdi.

Mucur'da bulunan Aksaklı Karacalı Baraj Göletine eşi ile birlikte giden Musat Torun (24) bir süre sonra serinlemek için gölete girdi.Eşinin çırpınmaya başladığını gören Güllü Torun durumu hemen 112 Acil Servisine bildirdi.       Suda kaybolan Genç adamı aramak için Aksaray'dan su altı arama kurtarma ekibi çağrıldı.Dalgıçların yaptığı çalışma sonucu Musa Torun'un cesedi göletten çıkarıldı.     Torun'un cenazesi, Mucur Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.     Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı dileriz.
Kırşehir'de serinlemek gölete giren genç eşinin gözleri önünde boğularak can verdi.

Mucur'da bulunan Aksaklı Karacalı Baraj Göletine eşi ile birlikte giden Musat Torun (24) bir süre sonra serinlemek için gölete girdi.Eşinin çırpınmaya başladığını gören Güllü Torun durumu hemen 112 Acil Servisine bildirdi.

 

 

 

Suda kaybolan Genç adamı aramak için Aksaray'dan su altı arama kurtarma ekibi çağrıldı.Dalgıçların yaptığı çalışma sonucu Musa Torun'un cesedi göletten çıkarıldı.

 

 

Torun'un cenazesi, Mucur Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

 

Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.