Eşini ve Kayınbiraderini Vurup İntihar Etti.

ASAYİŞ 02.07.2022 - 15:06, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Eşini ve Kayınbiraderini Vurup İntihar Etti.

Tunç Erdem (41), boşanmak için dava açan eşi Tülay Erdem'i (38) tabancayla öldürüp, kayınbiraderi İbrahim Gökekin'i (34) de yaraladıktan sonra aynı silahla yaşamına son verdi.

Çorum nüfusuna kayıtlı Tülay Erdem, 2019 yılında evlenip, Konya'da yaşamaya başladığı Kırşehirli Tunç Erdem'den ayrılma kararı aldı. Erdem, Ankara'da yaşayan ailesinin yanına dönerek, boşanma davası açtı. Bugün görülecek duruşma için Ankara'ya gelen Tunç Erdem, eşinin ailesiyle yaşadığı, Mamak ilçesi Durali Alıç Mahallesi'ndeki evine uğradı.     Apartmanın garaj girişinde bekleyen Erdem, dışarı çıkan eşi ve onun kardeşi İbrahim Gökekin ile tartışmaya başladı. Erdem, tartışma sırasında tabancasını çıkarıp, eşine ve kayınbiraderine ateş etti. İki kardeş, kanlar içinde yere yığılırken, Erdem ise otomobiline binerek uzaklaştı. Tunç Erdem, yaklaşık 1 kilometre sonra seyir halindeyken aynı silahı başına dayayarak ateşledi. Kontrolden çıkan otomobil, bahçe duvarına çarparak durdu.     Çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri, olay yerine sevk edildi. Tunç Erdem'in hayatını kaybettiği belirlendi. Tülay Erdem ile kardeşi İbrahim Gökekin ise sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tülay Erdem, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. İbrahim Gökekin'in ise tedavisi devam ediyor.     Tülay Erdem'in cenazesi öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından  Ortaköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.Tunç Erdem'in cenazesinin ise Kırşehir'e gönderildiği öğrenildi.
Tunç Erdem (41), boşanmak için dava açan eşi Tülay Erdem'i (38) tabancayla öldürüp, kayınbiraderi İbrahim Gökekin'i (34) de yaraladıktan sonra aynı silahla yaşamına son verdi.

Çorum nüfusuna kayıtlı Tülay Erdem, 2019 yılında evlenip, Konya'da yaşamaya başladığı Kırşehirli Tunç Erdem'den ayrılma kararı aldı. Erdem, Ankara'da yaşayan ailesinin yanına dönerek, boşanma davası açtı. Bugün görülecek duruşma için Ankara'ya gelen Tunç Erdem, eşinin ailesiyle yaşadığı, Mamak ilçesi Durali Alıç Mahallesi'ndeki evine uğradı.

 

 

Apartmanın garaj girişinde bekleyen Erdem, dışarı çıkan eşi ve onun kardeşi İbrahim Gökekin ile tartışmaya başladı. Erdem, tartışma sırasında tabancasını çıkarıp, eşine ve kayınbiraderine ateş etti. İki kardeş, kanlar içinde yere yığılırken, Erdem ise otomobiline binerek uzaklaştı. Tunç Erdem, yaklaşık 1 kilometre sonra seyir halindeyken aynı silahı başına dayayarak ateşledi. Kontrolden çıkan otomobil, bahçe duvarına çarparak durdu.

 

 

Çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri, olay yerine sevk edildi. Tunç Erdem'in hayatını kaybettiği belirlendi. Tülay Erdem ile kardeşi İbrahim Gökekin ise sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tülay Erdem, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. İbrahim Gökekin'in ise tedavisi devam ediyor.

 

 

Tülay Erdem'in cenazesi öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından  Ortaköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.Tunç Erdem'in cenazesinin ise Kırşehir'e gönderildiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.