Eşini Öldüren Polis Hastanede Yaşamını Yitirdi

GÜNDEM 25.01.2023 - 23:15, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Eşini Öldüren Polis Hastanede Yaşamını Yitirdi

Kırşehir'de tabancayla meslektaşı karısını öldürdükten sonra aynı silahla intihar girişiminde bulunan özel harekat polisi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Ahi Evran Mahallesi İkizarası Kent Park'ta bir kafeterya önünde polis memuru eşini tabancayla vurarak öldüren ve aynı silahla intihar girişimde bulunduktan sonra Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılan polis memuru Hüseyin Emre Yılmaz, yaşamını yitirdi.   Gerekli incelemelerin ardından hastane morguna kaldırılan Hüseyin Emre Yılmaz'ın cenazesinin memleketi Elazığ'a gönderileceği öğrenildi.   Öte yandan çiftin 5 yaşındaki çocukları A.Y, Kırşehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.   Kırşehir'de, İkizarası Kent Park'ta 22 Ocak'ta eşi Aslı Yılmaz'ı (33) tabanca ile ateş ederek öldüren Hüseyin Emre Yılmaz (33), daha sonra aynı silahla intihar girişiminde bulunmuştu.
Kırşehir'de tabancayla meslektaşı karısını öldürdükten sonra aynı silahla intihar girişiminde bulunan özel harekat polisi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Ahi Evran Mahallesi İkizarası Kent Park'ta bir kafeterya önünde polis memuru eşini tabancayla vurarak öldüren ve aynı silahla intihar girişimde bulunduktan sonra Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılan polis memuru Hüseyin Emre Yılmaz, yaşamını yitirdi.

 

Gerekli incelemelerin ardından hastane morguna kaldırılan Hüseyin Emre Yılmaz'ın cenazesinin memleketi Elazığ'a gönderileceği öğrenildi.

 

Öte yandan çiftin 5 yaşındaki çocukları A.Y, Kırşehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.

 

Kırşehir'de, İkizarası Kent Park'ta 22 Ocak'ta eşi Aslı Yılmaz'ı (33) tabanca ile ateş ederek öldüren Hüseyin Emre Yılmaz (33), daha sonra aynı silahla intihar girişiminde bulunmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.