Eşini Öldürdükten Sonra İntihar Girişiminde Bulunan Şahıs Öldü

ASAYİŞ 19.09.2022 - 12:37, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Eşini Öldürdükten Sonra İntihar Girişiminde Bulunan Şahıs Öldü

Kırşehir kent merkezinde eşi Hatice Tanış'ı öldüren ve daha sonra yakalanacağını anlayınca başına ateş ederek intihar girişiminde bulunan Mustafa Tanış, yoğun bakıma kaldırıldığı Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Olay, Kervansaray Mahallesi 2248'inci Sokak’ta meydana geldi. Mustafa Tanış, boşanma aşamasında olduğu Hatice Tanış'ın evine geldi. Çift arasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Mustafa Tanış belinden çıkardığı tabancayla eşini vurdu. Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Hatice Tanış’ın yaşamını yitirdiği tespit edildi. ANKARA-KAYSERİ KARAYOLUNDA KOVALAMACA Olayın ardından kaçan Mustafa Tanış'ın yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı. Tanış’ın, evine yaklaşık 2 kilometre mesafedeki dinlenme tesisinde olduğu belirlendi. Polisin geldiğini gören Mustafa Tanış, aracında, suç aleti silahı bu kez kendi başına dayayıp, tetiği çekti. Ağır yaralanan Tanış, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. YAŞAMINI YİTİRDİ Kafasından geçen kurşunun diğer taraftan çıktığı belirtilen Mustafa Tanış, ilk müdahalenin arından yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.Hayati tehlikesi bulunan Tanış, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.    
Kırşehir kent merkezinde eşi Hatice Tanış'ı öldüren ve daha sonra yakalanacağını anlayınca başına ateş ederek intihar girişiminde bulunan Mustafa Tanış, yoğun bakıma kaldırıldığı Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Olay, Kervansaray Mahallesi 2248'inci Sokak’ta meydana geldi. Mustafa Tanış, boşanma aşamasında olduğu Hatice Tanış'ın evine geldi. Çift arasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Mustafa Tanış belinden çıkardığı tabancayla eşini vurdu. Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Hatice Tanış’ın yaşamını yitirdiği tespit edildi.

ANKARA-KAYSERİ KARAYOLUNDA KOVALAMACA

Olayın ardından kaçan Mustafa Tanış'ın yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı. Tanış’ın, evine yaklaşık 2 kilometre mesafedeki dinlenme tesisinde olduğu belirlendi. Polisin geldiğini gören Mustafa Tanış, aracında, suç aleti silahı bu kez kendi başına dayayıp, tetiği çekti. Ağır yaralanan Tanış, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

YAŞAMINI YİTİRDİ

Kafasından geçen kurşunun diğer taraftan çıktığı belirtilen Mustafa Tanış, ilk müdahalenin arından yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.Hayati tehlikesi bulunan Tanış, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.