Eşine Ulaşamayınca Acı Gerçek Ortaya Çıktı

YAŞAM 13.04.2020 - 09:34, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Eşine Ulaşamayınca Acı Gerçek Ortaya Çıktı

Kırşehir'de bulunan Arif S. eşini defalarca aramasına rağmen haber alamayınca sitenin güvenlik görevlisini evine bakmaya gönderince acı gerçek ortaya çıktı.

Olay İstanbul Avcılar Denizköşkler Mahallesi'nde meydana geldi.Bir ortaokulda öğretmenlik yapan Aynur N.S'den bir süre haber alamayan Kırşehir'deki eşi Arif S. otrudukları sitenin güvenlik görevlisinden evlerini kontrol etmelerini istedi.     KALORİFER BORUSUNA BAĞLANMIŞ İPTE ASILI OLDUĞU GÖRÜLDÜ   Giriş katındaki evin ışıklarının açık olduğunu gören görevli, kapıyı çalmasına rağmen açan olmayınca karşı dairelerden birinden içeriye bakmalarını istedi. Dışarıdan pencereden bakıldığında ise, kadının kalorifer borusuna bağlanmıış ipte asılı olduğu görüldü ve hemen polis ile 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verildi. Sevk edilen ekipler bir ortaokulda öğretmen olduğu belirlenen Aynur N. S.'nin hayatını kaybettiğini tespit etti.   PSİKOLOJİK RAHATSIZLIĞI OLDUĞU İLERİ SÜRÜLDÜ   Evde çalışma başlatan olay yeri inceleme ekiplerinin, psikololojik rahatsızlığı olduğu ileri sürülen kadının intihar etmiş olabileceği üzerinde durduğu, olayı çok yönlü soruşturduğu öğrenildi. Bu arada olayı duyunca gelen bir kadın gözyaşı döktü.
Kırşehir'de bulunan Arif S. eşini defalarca aramasına rağmen haber alamayınca sitenin güvenlik görevlisini evine bakmaya gönderince acı gerçek ortaya çıktı.

Olay İstanbul Avcılar Denizköşkler Mahallesi'nde meydana geldi.Bir ortaokulda öğretmenlik yapan Aynur N.S'den bir süre haber alamayan Kırşehir'deki eşi Arif S. otrudukları sitenin güvenlik görevlisinden evlerini kontrol etmelerini istedi.

 

 

KALORİFER BORUSUNA BAĞLANMIŞ İPTE ASILI OLDUĞU GÖRÜLDÜ

 

Giriş katındaki evin ışıklarının açık olduğunu gören görevli, kapıyı çalmasına rağmen açan olmayınca karşı dairelerden birinden içeriye bakmalarını istedi. Dışarıdan pencereden bakıldığında ise, kadının kalorifer borusuna bağlanmıış ipte asılı olduğu görüldü ve hemen polis ile 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verildi. Sevk edilen ekipler bir ortaokulda öğretmen olduğu belirlenen Aynur N. S.'nin hayatını kaybettiğini tespit etti.

 

PSİKOLOJİK RAHATSIZLIĞI OLDUĞU İLERİ SÜRÜLDÜ

 

Evde çalışma başlatan olay yeri inceleme ekiplerinin, psikololojik rahatsızlığı olduğu ileri sürülen kadının intihar etmiş olabileceği üzerinde durduğu, olayı çok yönlü soruşturduğu öğrenildi. Bu arada olayı duyunca gelen bir kadın gözyaşı döktü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.