Eşine Kurşun Yağdırdı Sonra Kafasına Sıktı

ASAYİŞ 22.01.2023 - 12:20, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Eşine Kurşun Yağdırdı Sonra Kafasına Sıktı

Kırşehir'de polis olan eşini öldüren polis memuru, silahı başına doğrulttu.Kadın olay yerinde hayatını kaybederken eşi ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.Bir anlık cinnet sonucu yok olan aileden geriye ise gözü yaşlı bir çocuk kaldı.

Olay Ahi Evran Mahallesi Ahi Evran Külliyesi yakınlarında meydana geldi.Alınan bilgiye göre Kırşehir'de görev yapan polis memuru Aslı Yılmaz (33) ve Antalya'da özel harekat polisi olduğu öğrenilen Hüseyin Emre Yılmaz (33) boşanma aşamasındaydı.İddiaya göre eşiyle görüşmek için Kırşehir'e gelen Yunus Emre Y. Kentpark girişinde eşiyle tartışmaya başladı.Çocuklarının da yakınlarında olduğu bildirilen çift daha sonra kavga etmeye başladı.Kavganın büyümesi ile birlikte cinnet getiren Hüseyin Emre Yılmaz yanında bulunan silahını eşine doğrultarak peş peşe ateş etti.Eşini olay yerinde öldüren Hüseyin Emre Yılmaz daha sonra silahı başına doğrultarak bir el ateş etti.Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Hüseyin Emre Yılmaz'ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Bir anlık cinnet sonucu yok olan aileden geriye ise gözü yaşlı bir çocuk kaldı.    
Kırşehir'de polis olan eşini öldüren polis memuru, silahı başına doğrulttu.Kadın olay yerinde hayatını kaybederken eşi ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.Bir anlık cinnet sonucu yok olan aileden geriye ise gözü yaşlı bir çocuk kaldı.

Olay Ahi Evran Mahallesi Ahi Evran Külliyesi yakınlarında meydana geldi.Alınan bilgiye göre Kırşehir'de görev yapan polis memuru Aslı Yılmaz (33) ve Antalya'da özel harekat polisi olduğu öğrenilen Hüseyin Emre Yılmaz (33) boşanma aşamasındaydı.İddiaya göre eşiyle görüşmek için Kırşehir'e gelen Yunus Emre Y. Kentpark girişinde eşiyle tartışmaya başladı.Çocuklarının da yakınlarında olduğu bildirilen çift daha sonra kavga etmeye başladı.Kavganın büyümesi ile birlikte cinnet getiren Hüseyin Emre Yılmaz yanında bulunan silahını eşine doğrultarak peş peşe ateş etti.Eşini olay yerinde öldüren Hüseyin Emre Yılmaz daha sonra silahı başına doğrultarak bir el ateş etti.Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Hüseyin Emre Yılmaz'ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Bir anlık cinnet sonucu yok olan aileden geriye ise gözü yaşlı bir çocuk kaldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.