Eşi Tarafından Silahla Vurulan Kadın Yaşam Mücadelesini Kaybetti

ASAYİŞ 06.09.2021 - 21:03, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Eşi Tarafından Silahla Vurulan Kadın Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Kırşehir'de eşi tarafından 4 gün önce silahla vurularak yaralanan kadın, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Merkez Kervansaray Mahallesinde meydana gelen olayda B.Ö., eşi Songül Ö. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başlamış sonrasında ise B.Ö., yanındaki silahla eşine ateş açarak ağır yaralamıştı. Ağır yaralanan B.Ö., sevk edilen ambulansla Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.   Polis ekipleri, B.Ö.'yü gözaltına aldıktan sonra hastane bahçesinde de geniş güvenlik önlemi almıştı.Yoğun Bakım ünitesinde 3 gündür tedavi gören Songül Ö., yaşam mücadelesini kaybetti.
Kırşehir'de eşi tarafından 4 gün önce silahla vurularak yaralanan kadın, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Merkez Kervansaray Mahallesinde meydana gelen olayda B.Ö., eşi Songül Ö. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başlamış sonrasında ise B.Ö., yanındaki silahla eşine ateş açarak ağır yaralamıştı. Ağır yaralanan B.Ö., sevk edilen ambulansla Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

 

Polis ekipleri, B.Ö.'yü gözaltına aldıktan sonra hastane bahçesinde de geniş güvenlik önlemi almıştı.Yoğun Bakım ünitesinde 3 gündür tedavi gören Songül Ö., yaşam mücadelesini kaybetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.