Erzurum'da Çıkan Silahlı Kavgada 3 Kişi Hayatını Kaybetti

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.06.2018 - 17:07, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Erzurum'da Çıkan Silahlı Kavgada 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Erzurum'un Karaçoban ilçesi Kopal Mahallesinde oy kullanma işlemleri sırasında çıkan silahlı kavgada İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Sıddık Durmaz'ın da aralarında olduğu 3 kişi hayatını kaybetti. Seçime kan bulaştı. Erzurum'un Karaçoban ilçesi Kopal Mahallesinde çıkan silahlı kavgada İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Sıddık Durmaz'ın da aralarında olduğu 3 kişi hayatını kaybetti. İL BAŞKANLIĞI AÇIKLAMA YAPTI Konuyla ilgili İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Karaçoban İlçe Başkanımız Sn. Mehmet Sıddık Durmaz şerefsiz, namussuz, haysiyetsiz, kan emiciler tarafından acımasızca vurularak canına kıyılmıştır. Allah bu seçimlerde kan döken, koltuk uğruna insanların canına kasteden bu yaratıkların belasını bir an evvel verir inşallah" ifadeleri kullanıldı. İşte yapılan açıklama;
Erzurum'un Karaçoban ilçesi Kopal Mahallesinde oy kullanma işlemleri sırasında çıkan silahlı kavgada İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Sıddık Durmaz'ın da aralarında olduğu 3 kişi hayatını kaybetti.

Seçime kan bulaştı. Erzurum'un Karaçoban ilçesi Kopal Mahallesinde çıkan silahlı kavgada İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Sıddık Durmaz'ın da aralarında olduğu 3 kişi hayatını kaybetti.

İL BAŞKANLIĞI AÇIKLAMA YAPTI

Konuyla ilgili İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Karaçoban İlçe Başkanımız Sn. Mehmet Sıddık Durmaz şerefsiz, namussuz, haysiyetsiz, kan emiciler tarafından acımasızca vurularak canına kıyılmıştır. Allah bu seçimlerde kan döken, koltuk uğruna insanların canına kasteden bu yaratıkların belasını bir an evvel verir inşallah" ifadeleri kullanıldı.

İşte yapılan açıklama;

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.