Ermenilerin Türklere Yaptığı Katliamlar ve Soykırım

DÜNYA 24.04.2022 - 12:17, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ermenilerin Türklere Yaptığı Katliamlar ve Soykırım

HDP'nin Ermeni kökenli Milletvekili Garo Paylan, sözde soykırımın tanınması için meclise önerge sundu ve tabiki bu önerge meclisimiz tarafından iade edildi.   Anlaşılan yüzsüzlükleri ve hainlikleri ile tarihe nam salmış bu arkadaşlar, kendi yaptıkları mezalimi kendilerine yapılmış gibi hatırlatmaktan vazgeçmeyecekler.   Her 24 nisan tarihinde başta Amerika'daki Ermeni lobisi olmak üzere çeşitli ülkelerde sözde soykırım etkinlikleri , çeşitli konuşmalar yapılıyor.   Tarihte olmayan ve yaşanmayan bir olayı dünya kamuoyuna kabul ettirmeye daha doğrusu yutturmaya çalışıyorlar.   1. Dünya Savaşı, büyük bir kaos !   Ruslar doğu cephesinden Anadolu'ya saldırıyor.   Ermeniler ise onlar yardım etmekle birlikte cephe gerisindeki Türk ve Müslüman Halka olmadık zulüm,işkence ve katliamlar gerçekleştiriyor.   Anadolu'daki varlığını Türklerin idaresi altında koruyan ve zenginleşen Ermeniler, ilk fırsatta Türkleri arkasından vuruyor.   O bölgelere giderseniz bununla ilgili o kadar hikaye var ki ...   Bu olayların canlı şahidi olanları ne yazık ki tek tek yitirdik.   Türkiye Cumhuryeti de kendi halkına yapılan bu mezalimi dünya kamuoyuna anlatma gereği duymadığı gibi bu olayları yaşayan insanları da kayıt altına almadı.En büyük yanlışı da burada yaptık.   Yaptığımız yanlışı, diplomatlarımız Asala tarafından katledilince ve söz de soykırım iddiaları ortaya atılmaya başlayınca farkettik.   Ne yazık ki dünya kamuoyuna kendimizi anlatamadık.Onlar da art niyetli şekilde bizi anlamak istemediler.   Türklere ait toplu mezarlar, sözde soykırım iddiaları için sanki Ermeni mezarları gibi servis edildi.   Yani bize yapılan katliamlara ait görüntüler bile onlar tarafından kullanıldı.   İŞTE O DÖNEM TÜRKLERE YAPILAN SOYKIRIMDAN GÖRÜNTÜLER :    

HDP'nin Ermeni kökenli Milletvekili Garo Paylan, sözde soykırımın tanınması için meclise önerge sundu ve tabiki bu önerge meclisimiz tarafından iade edildi.

 

Anlaşılan yüzsüzlükleri ve hainlikleri ile tarihe nam salmış bu arkadaşlar, kendi yaptıkları mezalimi kendilerine yapılmış gibi hatırlatmaktan vazgeçmeyecekler.

 

Her 24 nisan tarihinde başta Amerika'daki Ermeni lobisi olmak üzere çeşitli ülkelerde sözde soykırım etkinlikleri , çeşitli konuşmalar yapılıyor.

 

Tarihte olmayan ve yaşanmayan bir olayı dünya kamuoyuna kabul ettirmeye daha doğrusu yutturmaya çalışıyorlar.

 

1. Dünya Savaşı, büyük bir kaos !

 

Ruslar doğu cephesinden Anadolu'ya saldırıyor.

 

Ermeniler ise onlar yardım etmekle birlikte cephe gerisindeki Türk ve Müslüman Halka olmadık zulüm,işkence ve katliamlar gerçekleştiriyor.

 

Anadolu'daki varlığını Türklerin idaresi altında koruyan ve zenginleşen Ermeniler, ilk fırsatta Türkleri arkasından vuruyor.

 

O bölgelere giderseniz bununla ilgili o kadar hikaye var ki ...

 

Bu olayların canlı şahidi olanları ne yazık ki tek tek yitirdik.

 

Türkiye Cumhuryeti de kendi halkına yapılan bu mezalimi dünya kamuoyuna anlatma gereği duymadığı gibi bu olayları yaşayan insanları da kayıt altına almadı.En büyük yanlışı da burada yaptık.

 

Yaptığımız yanlışı, diplomatlarımız Asala tarafından katledilince ve söz de soykırım iddiaları ortaya atılmaya başlayınca farkettik.

 

Ne yazık ki dünya kamuoyuna kendimizi anlatamadık.Onlar da art niyetli şekilde bizi anlamak istemediler.

 

Türklere ait toplu mezarlar, sözde soykırım iddiaları için sanki Ermeni mezarları gibi servis edildi.

 

Yani bize yapılan katliamlara ait görüntüler bile onlar tarafından kullanıldı.

 

İŞTE O DÖNEM TÜRKLERE YAPILAN SOYKIRIMDAN GÖRÜNTÜLER :

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.